Εναλλακτικά χτενίσματα για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από την κλασική κοτσίδα!
instagram.com/liziebell

Τα πιασμένα μαλλιά είναι ένα go-to χτένισμα για τις περισσότερες από εμάς – ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλά και εναλλακτικά hair look, ειδικά αν έχετε βαρεθεί να κάνετε κοτσίδα.

Sleek

Το αγαπημένο model off-duty bun είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή. Για να το δοκιμάσετε, θα χρειαστείτε ένα λαστιχάκι, κάποιο στερεωτικό προϊόν για τα μαλλιά όπως ένα paste ή ένα balm για έντονο κράτημα και μερικά τσιμπιδάκια. Το σημαντικό κι ωραίο εδώ είναι να αφήσετε μερικές άκρες να πετάνε λίγο.

Πλεξούδα

Αυτός είναι ένας απλός τρόπος να δώσετε μία άλλη διάσταση σ’ ένα συνηθισμένο κότσο! Όσο πιο αριστουργηματική είναι η πλεξούδα, τόσο πιο αποθεωτικό θα είναι το hair look.

Messy

Aκόμη και οι φυσικές μπούκλες δείχνουν υπέροχες πιασμένες πάνω σε ένα messy χτένισμα όπως αυτό. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, θα χρειαστείτε πολλά τσιμπιδάκια και μερικά λαστιχάκια. Οι ελεύθερες τούφες στο μπροστινό μέρος είναι must, όπως κι ένας ωραίος αφρός styling για την απαλότητα και λάμψη της τρίχας.

Στέμα πλεξούδα

Αυτό είναι το πιο τέλειο boho hair style, το οποίο δείχνει υπέροχο κάθε ώρα της ημέρας. Θα πάρετε δύο τούφες στο μπροστινό κομμάτι του κεφαλιού, θα τις πλέξετε και θα τις τοποθετήσετε τη μία πάνω στην άλλη, κρύβοντας τις άκρες τους με τσιμπιδάκια. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορούν να μείνουν φυσικά ή να κάνετε κάποιες έξτρα μπούκλες! Τέλειο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα