Elvive, Hydra [Hyaluronic]: η σειρά περιποίησης της L’Oréal Paris για αφυδατωμένα μαλλιά είναι ένα καλοκαιρινό έπος!

Η αφυδάτωση είναι το πρώτο σημάδι φθοράς των μαλλιών και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Μ’ ένα 13% των γυναικών να δηλώνουν ότι σε θέματα που αφορούν τα μαλλιά τους, η αφυδάτωση είναι μια από τις βασικότερες ανησυχίες τους, η L’Oréal Paris Laboratories διεξήγαγε κλινικές μελέτες για να εντοπίσει με αντικειμενικότητα τα κριτήρια που υποδηλώνουν αφυδάτωση. Προφανώς και κατέληξε σε κάποια σημάδια, που απαιτούν μια κάποια προσοχή. Τα άτονα και θαμπά μήκη μαλλιών που φαίνονται εξασθενημένα, σε συνδυασμό με αφυδατωμένες, ταλαιπωρημένες άκρες που έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, υποδηλώνουν του τι χρειάζεται να επακολουθήσει.

Το Elvive, Hydra [Hyaluronic], είναι η σειρά περιποίησης για αφυδατωμένα μαλλιά της L’Oréal Paris, που δοκιμάστηκε από την ομάδα του InStyle στο 1o Mind&Style Camp κι έχουμε να σου πούμε μερικά υπέροχα γι’ αυτή.

Ενδυναμωμένη με σύστημα φροντίδας με υαλουρονικό οξύ, κάθε προϊόν της Ηydra [Hyaluronic] προσφέρει ενυδάτωση για 72 ώρες και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται 2 φορές πιο γεμάτα και ανάλαφρα. Το αποτέλεσμα; Υγιή, ανάλαφρα και γεμάτα κίνηση μαλλιά, δύο φορές πιο ενυδατωμένα και χωρίς να βαραίνουν. Άμεση ενυδάτωση σε κάθε περίπτωση.

Η σειρά περιποίησης Hydra [Hyaluronic] της L’Oréal Paris για αφυδατωμένα μαλλιά είναι ένα καλοκαιρινό έπος!

Για την ιστορία και το σωστό ρεπορτάζ, να σας πούμε ότι το Elvive Ηydra [Hyaluronic], το οποίο εγχέει σύμπλεγμα φροντίδας με υαλουρονικό οξύ στα μαλλιά, επιδεικνύει την καινοτομία στην επιστήμη της L’Oréal Paris. Προσθέτοντας αυτό το πανίσχυρο συστατικό σε μια ελαφριά, αλλά πολύ αποτελεσματική σύνθεση, η νέα αγωγή ενυδάτωσης Ηydra [Hyaluronic] προορίζεται για κάθε τύπο αφυδατωμένων μαλλιών.

Η σειρά έχει 4 προϊόντα ενυδάτωσης: το Σαμπουάν 72H Ενυδάτωση, το Conditioner 72H Ενυδάτωση, τη Μάσκα 72H Ενυδάτωση  και το Serum Ενυδάτωσης (που δεν ξεβγάζεται).

Τι όψη έχουν τα αφυδατωμένα μαλλιά;

Η αγριεμένη και δύσκαμπτη υφή των μαλλιών είναι τα σημάδια που μαρτυρούν την αφυδάτωσή τους. Οι ίνες των μαλλιών που χρειάζονται ενυδάτωση, πάσχουν από έλλειψη όγκου, κίνησης και ευλυγισίας, κάτι που τους δίνει μια άτονη και φθαρμένη όψη. Ακόμη και μετά την χρήση ενυδατικών προϊόντων περιποίησης, τα αφυδατωμένα μαλλιά δυσκολεύονται να ανακτήσουν την ενυδάτωσή τους.

Σε τι διαφέρουν τα αφυδατωμένα από τα ξηρά μαλλιά;

Αν και πολλές φορές οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται ως συνώνυμοι, τα ξηρά και τα αφυδατωμένα μαλλιά είναι δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η αφυδάτωση είναι η πρώτη ένδειξη πως τα μαλλιά αρχίζουν να κινδυνεύουν, πριν γίνουν πραγματικά ξηρά και φθαρούν ολοκληρωτικά. Η ξηρότητα των μαλλιών, οφείλεται συνήθως σε συχνή χρήση χημικών προϊόντων, σε συνδυασμό με βαφές και εργαλεία θερμότητας. Κάποια προϊόντα styling μπορούν επίσης να προκαλέσουν ξηρότητα καθώς φθείρουν τη φυσικότητα της τρίχας. Ως εκ τούτου τα ξηρά μαλλιά χρειάζονται εντατική θεραπεία με αμινοξέα, κεραμίδια ή κερατίνη, ενώ τα αφυδατωμένα μαλλιά χρειάζονται μόνο ενυδατική φροντίδα και προστασία ώστε να ανακτήσουν την ευλυγισία, την απαλότητά και την λάμψη τους.

Μια εντατική ενυδατική σύνθεση περιποίησης μαλλιών με υαλουρονικό οξύ

To υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά ενυδάτωσης. Το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής μπορούν να επωφεληθούν από τις ιδιότητές του, καθώς καταπολεμά την αφυδάτωση και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Σε ό,τι αφορά την τρίχα, είτε μακριά, είτε ξηρή είτε εύθραυστη, η  φθορά της αποτυπώνεται στις άκρες που πλέον δεν προστατεύονται από τους εξωτερικούς κινδύνους. Αν και το υαλουρονικό οξύ δεν διεισδύει στις ίνες των μαλλιών, η φυσική του συγγένεια με τα μαλλιά, το βοηθά να «τυλίγεται» γύρω από την κατεστραμμένη τρίχα. Έτσι, το υαλουρονικό οξύ, δρα σαν ένα φυσικό λιπαντικό το οποίο κάνει τα μαλλιά να χτενίζονται εύκολα. Με το υαλουρονικό οξύ να συμπεριλαμβάνεται στις νέες τεχνολογίες της Elvive για τη δημιουργία των σαμπουάν, μάσκα και serum, η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μπορεί να επωφελήσει κάθε τύπο μαλλιών και να βοηθήσει την όψη τους να είναι πιο υγιής.

Πέρα από τα ενυδατικά οφέλη στα μαλλιά, τα προϊόντα Ηydra [Hyaluronic], απογειώνουν συνολικά την εμπειρία περιποίησης.

Η σειρά είναι εμποτισμένη με φρουτώδη αρώματα και άνθη λουλουδιών που αναμιγνύονται με το άρωμα της γλυκιάς βανίλιας και δημιουργούν μια εσάνς που διαρκεί ως και 72 ώρες. Τα μαλλιά είναι περιποιημένα, ενυδατωμένα και αναδύουν μια υπέροχη εσάνς. Προσωπικά, έχω ξεχωρίσει τη μάσκα της σειράς, που θεωρώ must μου για όλο το καλοκαίρι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα