Είναι τα γκρι μαλλιά το πιο hot κίνημα ομορφιάς;
Credit: Luisa Dunn/ Instagram

Υπάρχει μια φράση που κάνει το δικό της πάταγο αυτή τη στιγμή. Going Grey: Δύο λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο pinterest.

Η εμφάνιση των λευκών μαλλιών είναι πλέον ένα φαινόμενο που παρατηρείται εκτός από τις πιο ώριμες γυναίκες και στις 35+, λόγω του στρες της εποχής.

Το Going Grey είναι ένα hot κίνημα ομορφιάς που αντί να κρύβει το γκρι στα μαλλιά αναδεικνύει περισσότερο από ποτέ τη μοναδικό αυτό χρώμα.

Ακόμη και κορίτσια που δεν έχουν γκρι τρίχες, επιδιώκουν αυτούς τους τόνους καθώς αποτελεί πια μια σπουδαία τάση για τα μαλλιά.

Υπάρχει τεχνική με την οποία μπορούν να αναδειχθούν τα γκρίζα μαλλιά;

Υπάρχει και ακούει στο όνομα “Grey Blending”. Αυτή είναι μια τεχνική balayage με την οποία φωτίζονται τα γκρίζα μαλλιά. Αν θέλετε έξτρα λάμψη, μπορείτε να πάτε την τεχνική αυτή ένα βήμα παραπέρα ζητώντας silver highlights.

Με την υπέροχη αυτή τεχνική το φυσικό χρώμα των μαλλιών αναμειγνύεται με τα highlights και το όποιο χτένισμα δείχνει πιο πλούσιο.

Μια εξίσου ωραία επιλογή για να φωτίσετε τα μαλλιά σας, αλλά και την επιδερμίδα σας είναι να κάνετε έντονα silver highlights στις δύο τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας, μια άλλη τεχνική που εφαρμόζεται υπέροχα και σε ξανθά μαλλιά, αλλά εδώ το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ιδιαίτερο. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα