Έχουμε τα πιο ωραία και επώνυμα lob χτενίσματα
Credit: Diana Silvers/ Instagram

Όταν σκεφτόμαστε κλασικά χτενίσματα, το διαχρονικό “lob” ή αλλιώς μακρύ καρέ είναι το πρώτο που μάς έρχεται στο μυαλό. Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του ακόμα περισσότερο.

Είναι πολλές οι celebrities που έχουν καθιερώσει το μακρύ καρέ και εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Δείτε παρακάτω, αυτά που ξεχωρίσαμε και πάρτε ιδέες πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο σας.

Jenna Coleman

Περάστε τα μαλλιά σας πίσω από το αυτί και γυρίστε το τελείωμά του ελαφρώς για ένα ρετρό twist, όπως συνηθίζει να κάνει η Jenna Coleman.

Jourdan Dunn

Το lob δουλεύει υπέροχα και για εσάς που έχετε φράντζα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να της δώσετε επιπλέον όγκο και να την σταθεροποιήσετε με αρκετή λακ.

Diana Silvers

Αν σας αρέσουν τα αξεσουάρ μαλλιών και συγκεκριμένα οι στέκες, ο τρόπος είναι ένας. Χτενίστε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και τοποθετήστε μια πιο απλή στέκα αν πρόκειται για ένα πρωινό outfit ή μία με πέτρες αν θέλετε να κάνετε κάτι πιο εντυπωσιακό.

Emily Ratajkowski

Το δυναμικό καρέ της Emrata είναι ιδανικό για τις πιο glam εμφανίσεις. Για να το πετύχετε, ισιώστε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα γυρίστε τα προς τα μέσα.

Laura Harrier

Το πιο εύκολο χτένισμα για ένα μακρύ καρέ είναι το ελαφρώς κυματιστό. Ρίξτε τα μαλλιά σας σχεδόν ατημέλητα από τη μια πλευρά για την πιο cool εμφάνιση, όπως πολύ σωστά έχει κάνει και η Laura Harrier.

Alexa Chung

Η Alexa Chung επιλέγει πάντα τη χωρίστρα στη μέση, ενώ αφήνει τα υπόλοιπα μαλλιά της φυσικά κυματιστά. Ένα χτένισμα που δεν απαιτεί χρόνο και κόπο για να γίνει και μπορεί να φορεθεί όλη τη μέρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα