Χάλκινα μαλλιά: 6+1 πανέμορφες celebrities που θα σας κάνουν να κλείσετε αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο
χάλκινες αποχρώσεις μαλλιών από celebrities
Credits: @dimitrishair / Instagram

Παλαιότερα, το χάλκινο χρώμα μαλλιών ήταν κάτι που δεν το προτιμούσαν πολλές. Συνήθως, αυτό το αποτέλεσμα προερχόταν από το ξεθώριασμα της κόκκινης βαφής ή των ανταυγειών από τον ήλιο και το λούσιμο. Ωστόσο, όπως και με πολλές άλλες τάσεις στο beauty, που φεύγουν και γυρίζουν ξανά στο προσκήνιο, τώρα το χάλκινο χρώμα είναι πιο hot από ποτέ, χαρίζοντας απίθανη λάμψη και ξεχωριστό στιλ. Και το καλύτερο; Ανάλογα με την απόχρωση, ταιριάζει σε κάθε χρώμα επιδερμίδας. Από τις ανοιχτόχρωμες ως τις μελαψές. Απόδειξη, η εκπληκτική Meghan Fox και άλλες 6 celebrities που λανσάρουν το ανανεωμένο look τους, το οποίο μας παρακινεί να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο. Εσείς τι λέτε;

Χάλκινα μαλλιά: 6 celebrities μας δείχνουν τον δρόμο της ανανέωσης

Ποιος είπε ότι το χάλκινο δεν ταιριάζει στις σταρένιες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες; H Kendall Jenner δίνει το παράδειγμα.

Οι χάλκινες ανταύγειες της Chrissy Teigen είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρατείνετε το χρόνο μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο. Αν κάνετε μόνο ανταύγειες, μπορείτε να περιμένετε έως και 12 εβδομάδες για τη συντήρηση των μαλλιών.

Για να διατηρήσετε το χάλκινο χρώμα τόσο ζωντανό όσο της Grace Van Patten, επιλέγετε απαραιτήτως σαμπουάν και προϊόντα καθαρισμού για βαμμένα μαλλιά. Επιπλέον οι ειδικές χρωμομάσκες με χρωστικές αυξάνουν τη διάρκεια του αποτελέσματος και “ζωντανεύουν” το αποτέλεσμα.

Οι χάλκινες τούφες της Maude Apatow έχουν μια χρυσαφένια απόχρωση φράουλας, δίνοντας στο χρώμα πολλή ζεστασιά. Για να πετύχετε το επιθυμητό βάθος και το χρώμα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να συνδυάσει ανταύγειες με διαφορετικές αποχρώσεις του χάλκινου και του κόκκινου.

Η Gigi Hadid δεν αλλάζει συχνά το χρυσαφένιο χρώμα μαλλιών της, αλλά αυτός ο σκούρος τόνος του χάλκινου της ταιριάζει πολύ. Υπάρχει μια τέλεια χάλκινη απόχρωση για τον καθένα.

Ρωτήστε τον κομμωτή σας αν είναι σωστό να βάψετε και τα φρύδια σας, ώστε να ταιριάζουν με τη χάλκινη απόχρωση των μαλλιών σας. Αυτό θα δώσει μια πολύ πιο φυσική όψη στο look, όπως της Abigail Cowen.

Extra tip: Τέλος, όταν ψάχνετε στο διαδίκτυο φωτογραφίες για να δείξετε στον κομμωτή σας, βρείτε μια celebrity ή μοντέλο με παρόμοιο τόνο δέρματος και χρώμα ματιών με εσάς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα