Αυτές είναι οι καλύτερες ανταύγειες για ξανθά μαλλιά με λευκά
instagram.com/justlikethatmax

Το να γκριζάρουν τα μαλλιά είναι απόλυτα φυσικό και το αν θα τα καλύψετε ή όχι είναι καθαρά προσωπική απόφαση! Αν θέλετε να τα αποδεχτείτε τα γκρι και να “αγκαλιάσετε” τις λευκές τρίχες, αυτή η νέα τάση θα σας αρέσει.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν συμφιλιωθεί με τα λευκά. Πιθανώς οι περίοδοι καραντίνας τα τελευταία δύο χρόνια, σας έκαναν κι εσάς να αναθεωρήσετε και να αναδείξετε τα φυσικά σας μαλλιά.

Είναι πολλές οι celebrities που έχουν ήδη ακολουθήσει αυτή την τάση. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για μαλλιά σε τόνους του ξανθού (είτε φυσικά είτε βαμμένα), ενώ δεν καλύπτει τα λευκά αλλά τα “μπλέκει” και τα αναδεικνύει. Iδανικά εδώ κάθε color expert χρησιμοποιεί ζεστές με ψυχρές αποχρώσεις μαζί.

Για το ρεπορτάζ, σε αντίθεση με τις κλασικές ανταύγειες, που τοποθετούνται συμμετρικά και με μαθηματική… ακρίβεια, αυτή η τεχνική είναι κάπως “ακανόνιστη” για να δώσει το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η Jennifer Aniston, η Gwyneth Paltrow, η Charlize Theron και η Sarah Jessica Parker είναι μερικές από τις διάσημες περσόνες που έχουν υιοθετήσει αυτή την ιδιαίτερη τεχνική για ανταύγειες. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ ωραίο και φυσικό. Επίσης αποδεικνύει ότι και οι γυναίκες έχουν κάθε δικαίωμα να μεγαλώσουν, παρά τα οποιαδήποτε πρότυπα ομορφιάς που συχνά δεν “επιτρέπουν” στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα