Αυτές είναι οι 5 συνήθειες των πελατών που οι κομμώτριες μισούν
Telesa | Hair Stylist/instagram

Η Telesa Brown, από τον Καναδά, κατέφυγε στο TikTok για να εξηγήσει τα πέντε πιο εξοργιστικά λάθη που μπορεί να κάνει ένας πελάτης.

Για να αποφύγετε το… μίσος του κομμωτή σας, η Telesa προειδοποιεί να μην κάνετε αυτά τα 5 κοινά λάθη ενώ ορισμένες συμβουλές της είναι προφανείς, όπως η έγκαιρη άφιξη. Αλλά υπάρχουν και εκείνες που προκαλούν έκπληξη. Κάποιος μάλιστα follower της ισχυρίστηκε ότι οι συγκεκριμένοι λόγοι ήταν που τον οδήγησαν να «εγκαταλείψω το επάγγελμα μετά από 34 χρόνια στο χώρο».

Φυσικά, το νούμερο ένα στη λίστα είναι η αργοπορημένη άφιξη ή η μη ενημέρωση για την ακύρωση του ραντεβού: «Κατανοούμε ότι συμβαίνουν πράγματα, αλλά συνήθως, ένας πολυάσχολος κομμωτής έχει μια γεμάτη μέρα με πελάτες και το να εμφανιστείς αργοπορημένος επηρεάζει την υπόλοιπη μέρα», λέει η γυναίκα και συμπληρώνει «Το να μην εμφανιστείς, θέλω να πω, έλα, προφανώς δεν κερδίζουμε χρήματα χωρίς κανέναν στην καρέκλα μας».

@telesabrown #5 is the worst one. Stop it! #calgary #hairstylistsoftiktok #hairstylistsbelike #hairstylistsproblems #helpmehelpyou #bebetter ♬ Storytelling – Adriel

Στη συνέχεια η επαγγελματίας κομμώτρια σοκάρει όταν δηλώνει ότι: «Το δεύτερο είναι να εμφανίζεται για βαφή με άλουστα μαλλιά. Καταλαβαίνω εδώ και χρόνια, ότι οι κομμωτές σου έλεγαν να το κάνεις αυτό, δεν φταις εσύ. Αλλά είμαι εδώ για να το διορθώσω. Το χρώμα μαλλιών λειτουργεί καλύτερα σε καθαρά μαλλιά, επομένως για καλύτερα αποτελέσματα να έρχεσαι με λουσμένα, καθαρά μαλλιά» και συμπληρώνει «επίσης, είναι και αηδιαστικό».


Η Telesa ακολούθως, απευθύνει την έκκληση να μην εμφανίζεστε όταν είστε άρρωστοι ακόμα κι αν περιμένατε πολύ καιρό για να εξασφαλίσετε το ραντεβού.

Ο τέταρτος λόγος που έδωσε η Telesa ήταν: «Το να ζητάτε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό για το οποίο είχατε κλείσει ραντεβού». Ολοκληρώνοντας, η καναδή hairstylist συμβουλεύει το εξής: «Μην έρχεστε και μας λέτε ότι κανείς δεν ξέρει πώς να κόβει ή να βάφει τα μαλλιά σου. Αυτό είναι κόκκινη σημαία για εμάς».

«Συνήθως, αυτό σημαίνει για μένα ότι πιθανότατα ό,τι κι αν κάνω, δεν θα είσαι ευχαριστημένος με αυτό. Με κάνει να μην θέλω να σου φτιάξω τα μαλλιά».

Οι χρήστες στο TikTok έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με τα ατοπήματα: «Τα καθαρά μαλλιά με εκπλήσσουν κι εμένα! Πάντα μου έλεγαν τουλάχιστον τη 2η ημέρα πριν από τη βαφή», σχολίασε μια γυναίκα για να συμπληρώσει και μία άλλη: «Δεν ήξερα ότι το χρώμα λειτουργεί καλύτερα σε καθαρά μαλλιά».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα