5 υπέροχες συμβουλές που θα σας χαρίσουν μακριά, λαμπερά και υγιή μαλλιά

Όλες οι λάτρεις των μακριών μαλλιών συγκεντρωθείτε. Αν θέλετε να αποκτήσετε μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά, αλλά πιστεύετε ότι δεν μπορείτε ή δεν έχετε υπομονή, τότε τα ακόλουθα tips θα σας πείσουν ότι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε περιουσίες σε πανάκριβες μάσκες και έλαια μαλλιών και να περιμένετε να μακρύνουν μαγικά τα μαλλιά σας, αν εσείς δεν τα φροντίζετε όπως πρέπει. Ναι, βοηθούν οι μάσκες και τα έλαια, αλλά υπάρχουν κάποια μυστικά που θα επιταχύνουν πολύ αυτή τη διαδικασία.

Περιορίστε τη χρήση θερμότητας

Το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας είναι να χρησιμοποιείτε όσο λιγότερη θερμότητα γίνεται σε αυτά. Τα θερμαινόμενα εργαλεία δεν βοηθούν στη διατήρηση της τέλειας ποιότητας των μαλλιών και τα οδηγούν συνήθως πιο κοντά στη ξηρότητα και το σπάσιμο. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς τη χρήση τους, προσπαθήστε να την περιορίσετε σε μια φορά την εβδομάδα και πάντα πριν τα χρησιμοποιήσετε, εφαρμόστε οπωσδήποτε ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι μαλλιών. 

Να κόβετε συχνά τις άκρες

Το να κόβετε συχνά τις άκρες όχι μόνο βοηθά εξαιρετικά στην υγεία των μαλλιών σας, αλλά απομακρύνει ταυτόχρονα την όποια ψαλίδα μπορεί να επηρεάσει τη συνολική κατάσταση των μαλλιών σας. Οι ειδικοί προτείνουν να κουρεύετε τις άκρες σας κάθε 4 με 8 εβδομάδες, ώστε να διατηρούνται τα μαλλιά σας πιο δυνατά και υγιή. 

Χρησιμοποιήστε θεραπείες αναδόμησης

Μια ενδυναμωτική θεραπεία όχι μόνο συμβάλει στην θρέψη της τρίχας, αλλά και στη γενικότερη λάμψη των μαλλιών. Μ’ αυτόν τον τρόπο, βοηθάτε τα μαλλιά σας να παραμένουν δυνατά και να μην φθείρονται. Αναζητήστε θεραπείες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και στη λάμψη και επενδύστε σε αυτές.

Διατηρήστε υγιή το τριχωτό της κεφαλής

Για να είναι τα μαλλιά σας υγιή, πρέπει να μακραίνουν από μια υγιή βάση. Δοκιμάστε απολεπιστικό για το τριχωτό της κεφαλής, που κάνει στα αλήθεια θαύματα. Χρησιμοποιήστε μια τέτοια θεραπεία μια φορά την εβδομάδα πριν την εφαρμογή του σαμπουάν και θα δείτε μεγάλη διαφορά και στην ποιότητα των μαλλιών σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα