4+1 τάσεις μαλλιών που είναι must για όλο το 2023
Credir:Karina Nicholson/instagram

Μπορεί να έχετε ακούσει για το “V” κούρεμα, όπου τα μαλλιά φτάνουν καταλήγουν σε ένα σημείο, αλλά το “C” και “U” είναι αυτά τα κουρέματα που πρόκειται να μάς απασχολήσουν πολύ, καθώς προσφέρουν μια ανάλαφρη όψη στις πιο μονότονες κουπ. 

Όσο για τα κουρέματα όπως το wolf cut, τις butterfly αφέλειες και το jellyfish cut, θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο δημοφιλή.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Pinterest για το 2023, το μήκος των μαλλιών που θα είναι must είναι το κοντό, το οποίο προβλέπει καρέ και αρκετά κοντές φράντζες. Αλλά για εσάς που αγαπάτε το μήκος, το layering είναι μια εξίσου καλή επιλογή που θα σας κρατάει in fashion. 

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις τάσεις για τα μαλλιά που θα κάνουν σίγουρα πάταγο όλο το 2023!

Το “C” κούρεμα

Το κούρεμα αυτό δημιουργεί ένα ανάλαφρο σχήμα «C» μέσω των layers πλαισιώνοντας υπέροχα κάθε σχήμα προσώπου. Δίνει ένα πιο στρογγυλεμένο και ισορροπημένο κούρεμα που εξακολουθεί να είναι μοντέρνο.

Κοντό καρέ 

Τα πολύ κοντά κουρέματα και ιδίως το καρέ θα είναι τα πιο περιζήτητα. Περιμένετε να δείτε κοντοκουρεμένα καρέ με πιο τετραγωνισμένο σχήμα. Φυσικά το french style καρέ παραμένει στις επάλξεις, καθώς είναι κλασικό, διαχρονικό και πάντα εντυπωσιακό.

‘90s midis

Το midi κούρεμα που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 είναι η τέλεια μέση λύση για εσάς που θέλετε μια ανανέωση αλλά είστε και λάτρης του μήκους. Για να δώσετε έξτρα όγκο στο κούρεμα αυτό δημιουργήστε μερικά layers στην εσωτερική πλευρά των μαλλιών. Μ’ αυτό τον τρόπο τα μαλλιά αποκτούν κίνηση, ενώ παράλληλα δείχνουν πλούσια σε όγκο.

Layers

Το layering παραμένει η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά αυτή τη στιγμή, καθώς αποτελεί μέρος από δεκάδες χτενίσματα που γίνονται viral, όπως το butterfly cut, και το wolf cut.

Curtain bangs

Ακριβώς όπως και το 2022, αναμένεται να είναι μεγάλη τάση και το 2023. Οι αφέλειες σε σχήμα κουρτίνας είναι κατάλληλες για εσάς που προτιμάται τη χωρίστρα στη μέση. Φτάνουν συνήθως μέχρι χαμηλά στα ζυγωματικά και δίνουν εξαιρετικό στιλ σε όποια τα τολμήσει. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα