4 εύκολα και τέλεια χτενίσματα που κάνουν τα ατημέλητα μαλλιά να μοιάζουν περιποιημένα
Credit:Blanca Miró Scrimieri/ Instagram

Ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς έχουμε κάτι ενδιάμεσο σε ίσια και σγουρά μαλλιά ή μια ανάμειξη και των δύο. Το αποτέλεσμα αυτών είναι κοινώς τα ατημέλητα -κυματιστά- μαλλιά. 

Σ’ αυτήν την περίπτωση, αν θέλετε να πετύχετε μια πιο περιποιημένη εκδοχή τους δείτε τα 4 εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να υιοθετήσετε για την καθημερινότητά σας. 

Στιλ άφρο

Ανεξαρτήτως του μήκους των μαλλιών, αυτό το χτένισμα ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα χτενίσετε έντονα με μια κανονική βούρτσα. Αυτά λόγω του σγουρού στοιχείου που διαθέτουν, με το χτένισμα θα φουντώσουν, δίνοντας την αίσθηση ενός άφρο look.

Μίνι πλεξούδες

Αυτό το χτένισμα αποπνέει μια πιο boho διάθεση. Πάρτε δύο τούφες από το μπροστινό μέρος του προσώπου σας και δημιουργήστε μικρές πλεξούδες. Αδιαμφισβήτητα είναι το πιο εύκολο hair look στο να το πετύχετε!

Wet look

Ένα χτένισμα που λειτουργεί τέλεια χειμώνα-καλοκαίρι. Βρέξτε ελαφρώς τα μαλλιά σας και στη συνέχεια περάστε τους λίγο αφρό. Πριν στεγνώσουν ψεκάστε τα με λίγη λακ και είστε έτοιμη!

Φορμαρισμένα κυματιστά

Το χτένισμα αυτό απαιτεί λίγα δευτερόλπετα περισσότερο από τα χτενίσματα που είδαμε μέχρι τώρα. Χρησιμοποιήστε ένα ισιωτικό και γυρίστε τούφα τούφα τα μαλλιά σας προς τα έξω. Σταθεροποιήστε τα με λακ και αποκτήστε το τέλειο κύμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα