13 τέλεια καλοκαιρινά χτενίσματα, που αντέχουν στη ζέστη!
instagram.com/gigihadid

Αν αγαπάτε το καλοκαίρι, σίγουρα ψάχνετε το επόμενο σας χτένισμα, που θα δείξει ωραίο και σικ παρά τη ζέστη! Γι’ αυτό αν ετοιμάζεστε για μια μέρα στην παραλία, ή για ένα φεστιβάλ μουσικής, ή πάρτι, διακοπές κλπ. εμπνευστείτε από τα social media feeds για το επόμενό σας χτένισμα.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως τα τελειότερα καλοκαιρινά χτενίσματα δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να τα πετύχετε, ούτε και να τους αφιερώσετε πολύ χρόνο.

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν, άλλωστε, είναι οι πλεξούδες, που έχουν αγαπήσει περσόνες όπως η Gigi Hadid. Μάλιστα, δύο μικρές πλεξούδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, αρκούν!

Άλλη μία αγαπημένη τάση είναι ο model off duty κότσος που φοριέται από μοντέλα κι όχι μόνο! Δείτε τη Hilary Duff, Bella Hadid και Billie Eilish που έχουν υιοθετήσει αυτό το ιδιαίτερο και μοντέρνο hair look.

Στο μεταξύ, έχει προκληθεί πανικός με τα iconic μαλλιά της Pamela Anderson, ειδικά με τον ανάλαφρο κότσο, ή αλλιώς Pammy updo!

Κάθε είδους πλεξούδα και κότσος είναι τέλειες επιλογές, αφού είναι σοφιστικέ και συγχρόνως cool, ενώ προσαρμόζονται σε κάθε τύπο μαλλιών.

Να θυμάστε, τα αξεσουάρ αλλάζουν πάντα την εμφάνιση ενός hair look σε δευτερόλεπτα! Έτσι, χρησιμοποιήστε στέκες, τσιμπιδάκια, hair clips, κορδέλες κι ό,τι άλλο σας αρέσει.

Δείτε παρακάτω κάποια χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε κι εσείς σε μόλις 10 λεπτά!

instagram.com/oriiginalstyle
instagram.com/marine_diet
instagram.com/leletny
instagram.com/leletny
instagram.com/jourdansloane
instagram.com/haileybieber
instagram.com/gigihadid
instagram.com/freshlengths
instagram.com/amybaineshair
instagram.com/amybaineshair
instagram.com/amybaineshair
GlamourUK
instagram.com/rachelteetyle

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα