H SkinLabo φωνάζει το #JustBeSmart, εστιάζοντας στα αλλιώτικα της ομορφιάς

Η SkinLabo, το πολύ ενδιαφέρον ιταλικό Digital Beauty Brand, λανσάρει τη νέα καμπάνια #JustBeSmart, η οποία μας προσκαλεί να σκεφτούμε out of the box ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές.

Οι έξυπνες επιλογές είναι αυτές που πηγάζουν από το ένστικτό μας και μας βοηθούν να βρούμε νέους, ασυνήθιστους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Το #JustBeSmart είναι το hashtag που αποτυπώνει την ουσία και τη φιλοσοφία της SkinLabo, με ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα το οποίο απευθύνεται σε μια κοινότητα που έχει πλέον περισσότερα από 700.000 μέλη. Πρόκειται για μια ποικιλόμορφη κοινότητα, που περιλαμβάνει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, φύλα, εθνικότητες και κοινωνικά υπόβαθρα, τους οποίους ενώνει ένας κοινός παρονομαστής: ότι ζουν την ζωή τους έξυπνα, με τον δικό τους τρόπο!

Άνθρωποι που κάνουν έξυπνες επιλογές σε κάθε στιγμή της ζωής τους: ταξιδεύουν έξυπνα, τρώνε έξυπνα και φροντίζουν το σώμα τους με έξυπνο τρόπο, απαιτώντας πάντα το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SkinLaboBeauty (@skinlabobeauty)


Στην καμπάνια #JUSTBESMART, το SkinLabo “S*” με τη λάμψη του μετατρέπεται σε σύμβολο μιας SMART γενιάς που ξέρει να επιλέγει το καλύτερο για τον εαυτό της, σκέφτεται out of the box και ταυτίζεται με τις αξίες του brand. Στην πραγματικότητα, το SkinLabo είναι το έξυπνο brand ομορφιάς:

  • Smart προϊόντα σχεδιασμένα γύρω από πραγματικές ανάγκες, με καθαρές φόρμουλες, αποτελεσματικά και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά και βιώσιμη συσκευασία.
  • Smart τιμή χάρη στις online πωλήσεις, η εταιρία παρέχει προϊόντα άμεσα προς τον καταναλωτή και εξαλείφει το περιττό κόστος. Έτσι, η προσφορά υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, είναι εφικτή.
  • Smart service με συμβούλους ομορφιάς που απαντούν σε 15 γλώσσες, πάντα έτοιμοι να παρέχουν βοήθεια και συμβουλές μέσω τηλεφώνου, WhatsApp, chat, website και κοινωνικών μέσων δικτύωσης 24 ώρες το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SkinLaboBeauty (@skinlabobeauty)

SMART ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το να κάνεις έξυπνες επιλογές κάθε μέρα σημαίνει να νοιάζεσαι τους άλλους και να δίνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου σε όσους έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια του #JUSTBESMART, η SkinLabo, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό των γυναικών, επικεντρώνεται στην ευημερία και την υγεία των ανθρώπων και επέλεξε να υποστηρίξει τη Doctors with Africa CUAMM, έναν από τους πιο δραστήριους ιταλικούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας για την προώθηση και προστασία της υγείας των αφρικανικών πληθυσμών.

Με την υποστήριξη της SkinLabo, το Doctors with Africa CUAMM θα ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις του και θα παρέχει νέο εξοπλισμό στο θάλαμο μητρότητας του Κέντρου Υγείας Anyeke στην Ουγκάντα, όπου γίνονται περισσότερες από 1.500 γεννήσεις κάθε χρόνο. Για αυτό το σκοπό έχει δημιουργηθεί ένας οργανισμός που εργάζεται απευθείας στον χώρο, χωρίς μεσάζοντες, ώστε να προσφέρει πραγματική και άμεση βοήθεια. Με στόχο την πλήρη διαφάνεια, υπάρχει η δυνατότητα για όλους να παρακολουθήσουν την πρόοδό του έργου, σε πραγματικό χρόνο.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα