H Jennifer Lawrence πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του αρώματος Joy by Dior

Μια υπέροχη ηθοποιός με αναμφισβήτητη ομορφιά, η Jennifer Lawrence είναι το πρόσωπο του JOY by Dior. Ποια άλλη πέρα από αυτή τη σταρ του Dior θα μπορούσε να ενσαρκώσει ένα τόσο ισχυρό, γνήσιο συναίσθημα; Πάντοτε αυθεντική, χαρίζει στο JOY by Dior την ολότητα της πολύχρωμης προσωπικότητάς της, καθώς και τη φυσική, αισθησιακή θηλυκότητά της. Ένα λαμπρό, καυτό και γενναιόδωρο αστέρι για ένα αρωματικό αίσθημα, που απαιτεί απόλυτη αφοσίωση.

Το JOY by Dior αποτυπώνει τους κώδικες σύγχρονου σχεδιασμού και αναγνωρίσιμου σχήματος της νέας εμβληματικής σειράς από μπουκάλια Dior. Απλό και φωτεινό, η θηλυκότητα του λάμπει μέσα από το ασημένιο και ακτινοβόλα ροζ άμεσα ελκυστικό χυμό. Ένα ασημένιο νήμα αγκαλιάζει το καπάκι σαν ένα ανάλαφρο κόσμημα αποτυπώνοντας ντελικάτα χαραγμένο το όνομά του, τυλίγοντάς το στο σχήμα ενός τέλειου Ο. Σπινθηροβόλα, απτή χαρά, φωλιάζει στον χτύπο της καρδιάς του Dior.

Είναι γνωστό ότι ο Dior ήταν πάντοτε αφιερωμένος εξ’ ολοκλήρου στη γυναικεία ευτυχία. Πρόκειται για έναν στόχο, στον οποίο είμαστε δεσμευμένοι και η επίτευξή του είναι η εμμονή μας. Από την πρώτη μέρα, που ήρθαμε στο προσκήνιο το 1947 και ύστερα από μερικά σκοτεινά χρόνια, μέχρι και σήμερα, καθώς χορεύουμε στον ρυθμό της αποκάλυψης της νέας δημιουργίας, η ψυχή του Dior παραμένει πάντοτε θεαματικά θηλυκή, πολυτελής και απολαυστική. Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά, που παρουσιάσαμε ένα μεγαλειώδες, νέο άρωμα, καθώς η υπάρχουσα ευρεία και απαιτητική οικογένεια μας κρατούσε απασχολημένους! Η ανάγκη μας, όμως, για τη δημιουργία ενός αυθεντικού αρώματος για ακόμα μία φορά μας έκανε να τα καταφέρουμε. Όπως πάντα, είπαμε στους εαυτούς μας ότι αυτό το άρωμα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις του εμβληματικού Οίκου Dior, κατά τον οποίο η ευτυχία έχει το σχήμα της αυθεντικής, ονειροπόλας πολυτέλειας.joy dior

Το νέο άρωμα είναι βιολογικός απόγονος της εμβληματικής υπόσχεσης για ενσάρκωση της χαράς στο μεγαλείο μιας αυθεντικής, αξέχαστης πολυτέλειας. Πρόκειται για μια νέα ερμηνεία της αγάπης για ζωή. Μια ανείπωτη ιστορία, μια προσωπική έκφραση του καθενός και ένα δώρο στις γυναίκες. Είναι σα να στέκεται ο Christian Dior μπροστά μας, λέγοντας με καλή θέληση και πίστη: «Δημιούργησέ μου ένα άρωμα, που να μυρίζει χαρά»!

«Η γέννηση ενός νέου αρώματος Dior είναι γεγονός. Τόσο για ολόκληρο τον Οίκο, όσο και για εμένα. Πρέπει να ενώσει και να ικανοποιήσει άντρες και γυναίκες. Πρέπει να παρουσιάζει μια εκτεταμένη και γενναιόδωρη διάσταση με ισχυρή υπογραφή. Ήταν γραφτό να γνωρίζω το όνομά του από την αρχή. Και τι όνομα! Μικρό, ζωηρό και ανεπιτήδευτο, ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα. Για να πω την ιστορία του επέλεξα να δημιουργήσω ένα άρωμα, που τυλίγει το δέρμα και χαρακτηρίζεται από απαλότητα και ενέργεια. Το JOY by Dior είναι μια ανάσα καθαρού αέρα, ένα μονοπάτι που σας ταξιδεύει, που σας παρασύρει μακριά», δηλώνει ο δημιουργός αρωμάτων του οίκου, Francois Demachy.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα