Γνωρίστε τον καλύτερο φίλο του foundation από την Clinique

Αρχείο InStyle

Ο νέος, τέλειος συνεργάτης του κάθε makeup, το ολοκαίνουργιο Superprimer της Clinique, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώνει οποιοδήποτε makeup  της Clinique είτε αυτό είναι σε υγρή είτε σε κρεμώδη υφή, είτε είναι πούδρα. Η μη λιπαρή σύνθεση του απαλύνει και βελτιώνει την επιδερμίδα για να εφαρμοστεί καλύτερα και περισσότερο αποτελεσματικά το makeup.  Διατίθεται σε 1 universal απόχρωση και άλλες 2 με χρώμα που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανάγκες.

  1. Το Superprimer Universal Face Primer είναι σύνθεση με ουδέτερη απόχρωση  η οποία απαλύνει άμεσα την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα τέλειο καμβά για να εφαρμοστεί το makeup, είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη
  2. Το Superprimer Colour Corrects Discolourations είναι Primer με ροδακινί χρώμα, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει τις σκούρες κηλίδες, τα σημάδια από τα σπυράκια και της περιοχές που έχουν ανομοιόμορφο χρώμα.
  3. Το Superprimer Colour Corrects Dullness είναι Primer με ροζ χρώμα, που διορθώνει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, προσφέρει μια δροσερή και λαμπερή βάση.

Όλα τα Superprimers της Clinique κοστίζουν 28,50€, είναι δοκιμασμένα ώστε να μην προκαλούν αλλεργίες και είναι 100% fragrance free. Α, και πρόκειται να γίνουν η νέα μας εμμονή για το Φθινόπωρο.