Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάλετε στη ζωή σας προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα από το περιβάλλον

Πόσες φορές δεν έχετε βγάλει ένα σπυράκι και το μόνο που σας απασχολεί είναι να το εξαφανίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται; Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως γιατί εμφανίστηκε; Αν δεν αντιμετωπίζετε ακμή, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεφύτρωσε λόγω της μολυσμένης ατμόσφαιρας. Τα σπυράκια δεν είναι η μόνη συνέπεια της βέβαια, αφού μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες, πανάδες, ξηρότητα και λιπαρότητα, μεταξύ άλλων.

Μην αγχώνεστε, λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα Intral. Η νέα αυτή σειρά από τη Darphin περιέχει δύο μοναδικά προϊόντα για καθαρισμό και προστασία από τους ιδιαίτερα βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (περιβαλλοντική ρύπανση, μολυσμένη ατμόσφαιρα και ηλιακή ακτινοβολία).darphinn intral

Πρόκειται για το νέο Intral Air Mousse Cleanser With Chamomile, μία απαλή mousse σε αφρίζουσα μορφή που καθαρίζει απαλά και βοηθά την επιδερμίδα να αποβάλλει τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το νέο Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50, μία διάφανη «ασπίδα» που αποτελείται από 100% μεταλλικά φίλτρα και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB και την περιβαλλοντική ρύπανση,  ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το πολύ απλό τρικ θα σας χαρίσει πιο ωραία φρύδια κι απ’ της Cara Delevingne

Dot Eyeliner: Η τάση στο μακιγιάζ που θα κάνουμε όλες το 2017

Βρήκαμε τη μάσκα λάμψης που λατρεύουν η Τάμτα και η Βίκυ Καγιά

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram