Γιατί δεν πρέπει να φοράμε άρωμα στον ήλιο;

Ο λόγος δεν είναι το οινόπνευμα. Ορισμένα φωτοτοξικά συστατικά, όπως για παράδειγμα οι φουροκουμαρίνες και η φαινυλακεταλδεΰδη, μπορεί να αντιδράσουν κατά την έκθεση στον ήλιο. Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε οπωσδήποτε να φορέσουμε άρωμα, ώστε να μυρίζουμε υπέροχα, ακόμα και στην παραλία; Η λύση έρχεται από την Biotherm και ακούει στο όνομα Eau Soleil.

Το Eau Soleil έχει σχεδιαστεί αποφεύγοντας τα φωτοευαίσθητα συστατικά. Ο αρωματοποιός έχει επιλέξει τα συστατικά με μέγιστη σχολαστικότητα, για να περιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κινδύνους και να σας προσφέρει ένα άρωμα σχεδιασμένο για να φοριέται στον ήλιο. Οι φουροκουμαρίνες των εσπεριδοειδών έχουν αφαιρεθεί και όλα τα συστατικά πληρούν μια αυστηρή χάρτα.

Eau Soleil-BIOTHERM

Όσον αφορά στη μυρωδιά, το Eau Soleil σας ταξιδεύει στον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό με ένα μόνο ψέκασμα Στη Σικελία, ένα Αυγουστιάτικο πρωινό. Με το στρωματάκι της yoga στην αυλή, κάτω από τα δέντρα. Στο Μπαλί, ένα σούρουπο του Σεπτεμβρίου. Στο deck την ώρα που δύει ο ήλιος. You get the point. Πιο συγκεκριμένα, δροσερές νότες κορυφής από εσπεριδοειδή, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και λεμονιού και αιθέριο έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλου, συνδυάζονται με ζωηρές, γλυκές νότες καρδιάς από σύκο, γαρδένια Ταϊτής και υδάτινες συμφωνίες και παραδίδονται σε νότες βάσης από ζεστό μόσχο και σανδαλόξυλο.

Συνδυάζοντας δροσερά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών με γλυκές συμφωνίες φρέσκου σύκου, το Eau Soleil (40€) είναι ένα από τη φύση του αναζωογονητικό, ζεστό, φρουτώδες, καλοκαιρινό λουλουδάτο άρωμα που μπορεί να φοριέται στον ήλιο. Τολμήστε να αρωματίσετε το καλοκαίρι σας!

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών που όλες οι celebrities επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι

Say whaaat? Ο καιρός μπορεί να είναι υπεύθυνος για τις ρυτίδες;

Lob Queen: Η Cara Delevingne μας δίνει 5 ιδέες για χτενίσματα σε μαλλιά με μακρύ καρέ

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram