Γιατί αυτό το καλοκαίρι δε θα σταματήσεις να χαμογελάς

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα και εσύ δείχνεις ακόμη πιο όμορφη. Κάνεις στην άκρη το βαρύ μακιγιάζ, βάζεις χρώμα στα outfits σου, η επιδερμίδα σου λάμπει και η διάθεση σου είναι καλύτερη από ποτέ. Γιατί να μην είναι και το χαμόγελο σου;

Ειδικά το καλοκαίρι, που γελάμε περισσότερο και είμαστε εμφανώς πιο χαρούμενες και ελκυστικές ( το λένε και σχετικές έρευνες), δε θέλεις να σκέφτεσαι την εικόνα των δοντιών σου. Και μη σκέφτεσαι πως ένας καθαρισμός αρκεί για να αποκτήσεις λαμπερό χαμόγελο που δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς.

H κοσμητική λεύκανση δοντιών είναι το εισιτήριο σου για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι και εμείς σου δίνουμε περισσότερους από έναν λόγους για να τη δοκιμάσεις!

1.Θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου

Το αποτέλεσμα δεν περιορίζεται στην εικόνα αλλά έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην αυτοπεποίθηση σου.  Είτε πρόκειται για ένα ραντεβού, είτε μία σημαντική παρουσίαση στη δουλειά, δε θα έχεις δεύτερες σκέψεις για το αν θα χαμογελάσεις.

2.Μειώνει τις ρυτίδες

Και όμως. Ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο τραβάει την προσοχή του περίγυρου σου, με αποτέλεσμα κανείς να μην προσέχει τις ρυτίδες που μπορεί να έχεις σε αυτή την περιοχή του προσώπου σου. Ακόμη και αν δε σε απασχολεί τόσο πολύ, είναι bonus.

3.Δεν κοστίζει μια περιουσία

Το κόστος μιας λεύκανσης είναι σημαντικός παράγοντας για πολύ κόσμο. Στις μέρες μας πλέον η επαγγελματική λεύκανση σε εξειδικευμένα κέντρα  είναι μια διαδικασία προσιτή σε όλους. Άρα δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην την προσφέρεις στον εαυτό σου.

4.Σε κάνει πιο ελκυστική

Δεν νομίζω να έχεις δει κάποιον με καθαρό, λαμπερό χαμόγελο και να μην ένιωσες μια έλξη ή τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα. Ακριβώς επειδή θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα έχεις και μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία. Δεν είναι μυστικό, ότι φίλοι και συνεργάτες ελκύονται από ανθρώπους που απολαμβάνουν τη ζωή, τους εμπιστεύονται περισσότερο από άλλους και επιθυμούν να τους συναναστρέφονται πιο συχνά.

5.Δεν βλάπτει τα δόντια σου

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με την λεύκανση δοντιών, είναι ότι κάνει κακό στο σμάλτο των δοντιών και ότι μπορεί να δημιουργήσει υπερευαισθησία. Η κοσμητική λεύκανση δεν επεμβαίνει στο σμάλτο των δοντιών, ενώ η τεχνολογία και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα, δεν προκαλούν ευαισθησίες, τόσο κατά την διάρκεια της θεραπείας, όσο και μετά την εφαρμογή.

Στο Mr. & Mrs. Pearl η υπηρεσία προσφέρεται ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις εσύ να πετύχεις και χωρίζεται σε 20’ ή 60 λεπτά με αποτέλεσμα μέχρι και 12 τόνους πιο λευκό χαμόγελο χωρίς να επηρεάζεται το σμάλτο των δοντιών. Με λευκά, όμορφα δόντια δε θα σταματήσεις να χαμογελάς όλο το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα