Φτιάξτε μόνες σας ένα sea salt spray για να έχετε τέλεια κυματιστά μαλλιά και μετά τις διακοπές

Ένα από τα αγαπημένα μας στοιχεία του καλοκαιριού είναι τα ανέμελα beach waves που δημιουργεί το θαλασσινό νερό στα μαλλιά μας. Ξέρετε, αυτά που όσο κι αν προσπαθείτε να πετύχετε χρησιμοποιώντας το ειδικό σίδερο ή άλλα προϊόντα styling, το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ τόσο ατημέλητα σέξι όπως αυτές που δημιουργούν μερικές βουτιές.

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά sea salt sprays αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς πιο στιλιζαρισμένο από αυτό που θα θέλαμε. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να έχουμε beach waves στα μαλλιά μας, ακόμα και τώρα που επιστρέψαμε από τις διακοπές;

Η παρακάτω «συνταγή» δίνει τη λύση! Το καλύτερο; Τα περισσότερα υλικά τα έχετε ήδη κατά πάσα πιθανότητα στην κουζίνα σας.

Τι θα χρειαστείτε:

1 μπουκάλι για spray

1 ποτήρι νερό

1 κ.σ. αλάτι

1 κ.σ. έλαιο καρύδας

1 κ.σ. gel αλόης

Ζεσταίνετε το νερό μέχρι να γίνει χλιαρό, το βάζετε στο μπουκάλι και προσθέτετε το αλάτι. Κουνάτε καλά μέχρι να διαλυθεί και έπειτα βάζετε στο μείγμα το gel και το λάδι. Ανακινείτε πολύ καλά και είναι έτοιμο.

Ιδανικά εφαρμόστε το σε αχτένιστα, λουσμένα μαλλιά που έχετε σκουπίσει πολύ καλά με την πετσέτα. Αν χρησιμοποιήσετε βούρτσα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο messy – σκεφτείτε άλλωστε πως μετά τις βουτιές στη θάλασσα, δεν κάνετε απολύτως τίποτα στα μαλλιά σας. Αυτό είναι το look που θέλετε να πετύχετε και στο σπίτι!