Πώς να κάνετε δώρο ένα τέλειο άρωμα;

Ο Νοέμβριος έφτασε και οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί έχουν ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει ότι και η στιγμή που θα μοιραστείτε δώρα με τους αγαπημένους σας είναι κοντά.

Το άρωμα σαν δώρο είναι μια υπέροχη επιλογή. Η αίσθηση της όσφρησης βρίσκεται στην καρδιά των συναισθημάτων, οπότε ενεργοποιεί αισθήσεις και μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις χρόνων! Αυτό δίνει στην επιλογή του μια αλλιώτικη αξία.

Το να προσφέρετε ένα άρωμα, είναι τελικά εύκολο ή περίπλοκο; 

Στη σκέψη να αγοράσετε ένα άρωμα για δώρο το πρώτο πράγμα που μπορεί να περάσει από το μυαλό σας είναι  «όχι, ένα άρωμα είναι πολύ προσωπικό» ή «καλύτερα ας αποφύγω αυτό το ρίσκο». Κι όμως…

Μπορεί το άρωμα να είναι όντως κάτι πολύ προσωπικό, αλλά εξερευνώντας τα χαρακτηριστικά, τα θέλω και το στιλ του παραλήπτη μπορείτε να προσφέρετε ένα πραγματικό εκπληκτικό δώρο.

via GIPHY

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άλλωστε, οι διασημότεροι αρωματοποιοί στον κόσμο πιστεύουν ότι κάθε στιγμή έχει το δικό του άρωμα. Δείτε το έτσι και θα διευκολύνετε την επιλογή σας.

Στο μεταξύ, αν ο παραλήπτης σας αγαπάει την ησυχία και επιλέγει για το ντύσιμό του απλά και κλασικά κομμάτια αποφύγετε να του προσφέρετε ένα αισθησιακό και δυνατό άρωμα με μπαχάρια και προτιμήστε πιο καθαρές εσάνς με λουλούδια και εσπεριδοειδή. Αν πάλι έχετε να κάνετε με μια πιο εξωστρεφή προσωπικότητα, αναζητήστε ένα άρωμα με έντονη σύνθεση, όπως για παράδειγμα τριαντάφυλλο και κεχριμπάρι.

Ένας άλλος τρόπος επιλογής του τέλειου αρώματος ως δώρο είναι να εστιάσετε στη ρουτίνα, τα χόμπι και τον τρόπο ζωής της φίλης ή και του φίλου σας, που σίγουρα δίνουν χρήσιμα στοιχεία για το χαρακτήρα.

Μεταξύ ενός σπιτόγατου και ενός ατόμου που λατρεύει τις εξόδους, οι αρωματικές επιθυμίες σίγουρα δεν θα είναι ίδιες. Το άτομο που επιλέγει να περνάει τον περισσότερο χρόνο σπίτι του, είναι αυτό που το πιο πιθανόν είναι να αρέσκεται σε αρώματα που κρύβουν στην καρδιά τους καθαριότητα, αλλά και βανίλια.

Στην άλλη περίπτωση, το άτομο που τρελαίνεται για βραδινές εξόδους και party, θέλοντας να αφήνει το σημάδι του στο πέρασμά του, μια σύνθεση από μπαχάρια και αραβικό γιασεμί είναι ό,τι χρειάζεται. Τέλος, αν η φύση είναι στα αγαπημένα του, τότε τα φυσικά και ξυλώδη αρώματα είναι τα καλύτερα για να τονώσουν το σώμα, αλλά και το πνεύμα του.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι επιστημονικά, αλλά είναι ικανά να σας καθοδηγήσουν για να κάνετε τη σωστότερη επιλογή ενός αρωματικού δώρου!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα