Αντρικά αρώματα: Ξεχωρίζουν αυτά που αποπνέουν αυτοπεποίθηση

Εκφράζοντας την πολύπλευρη προσωπικότητα του σύγχρονου άντρα, τα νέα αρώματα for him που ξεχωρίζουμε γι’ αυτόν τον μήνα αποπνέουν δυναμισμό, ελευθερία κι αυτοπεποίθηση και τα επιλέγουμε για τον εκλεκτό χαρακτήρα τους (aka ενδιαφέρουσα σύνθεσή τους).

Δείτε τα 3 πιο αγαπημένα μας γι’ αυτή την περίοδο.

Ο οίκος Burberry έχει το νέο Hero Eau de Parfum, ένα δυναμικό άρωμα που αφυπνίζει τον εσωτερικό ήρωα, που αναζητά την ελευθερία και την προσωπική μεταμόρφωση, χωρίς να δεσμεύεται από προκαταλήψεις. Ζεστά έλαια από ξύλο κέδρου και νότες από πεύκο αποπνέουν έντονο αισθησιασμό, που πηγάζει από τη δύναμη της επανασύνδεσης.

Ο οίκος Boss εγκαινιάζει μια νέα εποχή, πιο τολμηρή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, προτείνοντας το νέο BOSS Bottled Parfum, ένα έντονα αρρενωπό άρωμα που αποπνέει ισχυρό δυναμισμό και πνευματική δύναμη. Μια woody-ambery σύνθεση, που προσδίδει εξαιρετικά πολυτελή αίσθηση. Το ζωηρό μανταρίνι και τα πικάντικα έλαια θυμιάματος αναμειγνύονται στις υψηλές νότες του αρώματος, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτεται μια ευγενής καρδιά από σπάνια ρίζα ίριδας και συμφωνίας σύκου.

Ο οίκος Calvin Klein έχει πρόταση με το Eternity Parfum for Him. Μια έντονη οσφρητική επιλογή, όπου το αρρενωπό και πολυτελές εκχύλισμα από ρούμι και βανίλια δίνουν μια μαγική διάσταση.

To κείμενο δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό InStyle

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα