Αυτό είναι το ωραιότερο -αρωματικό- ζευγάρι κι αποπνέει καθαρό αέρα

Μια ανάσα καθαρού αέρα που πλημμυρίζει από ενέργεια. Αυτό δίνουν τα δύο συναρπαστικά αρώματα Zadig & Voltaire, This Is Her και This Is Him! Υμνούν τις αυθεντικές και μοναδικές στιγμές.

Οι αρωματοποιοί Sidonie Lancesseur και Nathalie Lorson θέλουν να αντικατοπτρίσουν μέσα απ’ αυτά την ελευθερία και τα καταφέρνουν.

Η Edita Vilkeviciute και ο Mamadou Lo συναντιούνται. Ο καλλιτέχνης Martin Fougerol απαθανατίζει την ειδυλλιακή τοποθεσία και τη μοναδική γοητεία του ζευγαριού.

Οι φωτογραφίες του Fred Meylan αποτυπώνουν τα μαγνητικά σώματα πάνω στους βράχους, με τα βλέμματα να συναντιούνται χωρίς να διασταυρώνονται.

Οι συνθέσεις του αρωματικού δίδυμου της Zadig&Voltaire είναι στα αλήθεια συναρπαστικές. Η γλυκιά παιώνια μπλέκει με τις ανατολίτικες νότες του γιασεμιού, του υπέροχου τριαντάφυλλου και του λαμπερού αχλαδιού. Και οι νότες καστανιάς συμπληρώνουν ένα μεθυστικό άρωμα This is Her! Κι είναι εξίσου ακαταμάχητο και το This is Him! Oι νότες μανταρινιού και λεβάντας γίνονται ένα με τη δύναμη του κίτρου και του λιβανιού.

Mέρος του κειμένου δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό InStyle.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα