Φοβάστε τα έλαια προσώπου; Ήρθε η ώρα να σταματήσετε
Pixelformula

Είναι κάποιες ημέρες που το δέρμα μας είναι ταλαιπωρημένο και αυτό φαίνεται. Όση κρέμα και να φορέσουμε εκείνο μοιάζει να μην ικανοποιείται, να μην ενυδατώνεται, να δείχνει θαμπό και άτονο σαν χαρτί. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι λίγη ακόμα κρέμα ή κάποιο serum. Όταν η επιδερμίδα μας βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη μόνο ένα πλούσιο έλαιο μπορεί να τη βοηθήσει – ναι ακόμα κι αν είναι λιπαρή.

Βλέπετε τα έλαια εισχωρούν καλύτερα στην επιδερμίδα και τη γεμίζουν περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη από ότι οι κρέμες. Αυτό συμβαίνει αρχικά γιατί η μοριακή δομή τους είναι παρόμοια με εκείνη που έχουν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας μας. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως αυτή η δομή δεν είναι επιβαρυμένη με τεχνολογίες, κάνει τα μόρια του λαδιού ακόμα μικρότερα κι έτσι εισχωρούν ακόμα βαθύτερα στην επιδερμίδα. Τέλειο;

Ok, πότε όμως πρέπει να τα χρησιμοποιούμε; Αν έχετε πολύ ξηρή επιδερμίδα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ. Αν έχετε κανονική μόνο το πρωί και αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα μόνο το βράδυ σαν θεραπεία.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα