Επιτέλους! Η Courteney Cox αφαίρεσε τα fillers και θυμίζει πάλι τη Monica Geller

Όταν κάνετε μία αναζήτηση στο google σχετικά με αποτυχημένες πλαστικές, αποκλείεται να μην σας βγάλει και φωτογραφίες της Courtney Cox. Δύο χρόνια πριν, η ηθοποιός σόκαρε τους πάντες όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το πρόσωπό της παραμορφωμένο, αφού οι τόσες αισθητικές παρεμβάσεις που είχε κάνει δεν είχαν καθόλου φυσικό αποτέλεσμα.

Getty Images
Getty Images

Αν και είναι πλήρως κατανοητό μία γυναίκα στα 53 της να αναρωτιέται πού πήγε η νιότη της, η λύση σίγουρα δεν είναι να κάνει την μία επέμβαση μετά την άλλη. Ευτυχώς, η ίδια το συνειδητοποίησε και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να διαλυθούν όλα τα ενέσιμα υλικά που είχε στο πρόσωπό της.

«Η κατάσταση αλλάζει. Τα πάντα πέφτουν. Προσπαθούσα να τα εμποδίσω να πέσουν, αλλά αυτό με έκανε να μοιάζω ψεύτικη. Κάνεις το ένα και το άλλο και επειδή γίνονται όλα σταδιακά, δεν συνειδητοποιείς πόσο πολύ αλλάζεις. Ξαφνικά κοιτιέσαι και καταλαβαίνεις πως δεν είναι όμορφο. Το πρόσωπο πρέπει να κινείται. Οι γραμμές στο πλάι του στόματός μου δεν είναι ρυτίδες από την ηλικία, είναι οι γραμμές από το χαμόγελο. Έπρεπε να ενστερνιστώ τις κινήσεις του προσώπου για να καταλάβω πως τα fillers δεν είναι φίλοι μου», δήλωσε.

Getty Images
Getty Images

Πλέον, δύο χρόνια μετά, η ίδια θυμίζει και πάλι την Monica Geller που όλοι αγαπήσαμε στα Φιλαράκια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram