Επιτέλους μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες χάρη στην Lancôme

Πολυάσχολες και online 24 ώρες το 24ωρο, οι γυναίκες σήμερα κοιμόμαστε ολοένα λιγότερες ώρες και λιγότερο καλά. Η επιδερμίδα μας, που ταλαιπωρείται από τα ξενύχτια, δεν επανορθώνεται πια το ίδιο καλά. Τραβηγμένα χαρακτηριστικά, θαμπή όψη, ρυτίδες: η κούραση που βλέπουμε στο πρόσωπό μας μόλις ξυπνήσουμε μας κάνει να ξεκινάμε την ημέρα μας με κακή διάθεση. Σήμερα η Lancôme επαναπροσδιορίζει την περιποίηση νύχτας, με μία φιλοδοξία: να κάνει ξανά το πρωινό ξύπνημα ευχάριστο, μετατρέποντάς το σε μια στιγμή απόλαυσης που θα περιμένουμε με ενθουσιασμό.

Ναι, η Kate Winslet είναι το πρόσωπο της Visionnaire Nuit

Το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™, το νέο προϊόν ομορφιάς της Lancôme, δρα όσο κοιμόμαστε, για να μεταμορφώνει την όψη και την αίσθηση της επιδερμίδας μας όταν θα ξυπνήσουμε. Εμπνευσμένο από τα sleeping packs, την τελευταία τάση της κοσμετολογίας στην Ασία, η μοναδική και εκπληκτική του σύνθεση gel-σε-λάδι σβήνει τα σημάδια κούρασης σε πραγματικό χρόνο. Πλούσια και ταυτόχρονα ανάλαφρη, θρεπτική αλλά εξαιρετικά δροσερή, αξιοποιεί την ικανότητα αποκατάστασης και ανάπλασης της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας, για να χαρίζει ξεκούραστα χαρακτηριστικά και πιο λεία, πιο ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα από τη στιγμή που θα ανοίξουμε τα μάτια μας.

lancome visionnaire homepage nuit

Επιτέλους, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες και με το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™, ίσως και να ανυπομονούμε να ξυπνήσουμε.

Δείτε ακόμα:

Ναι Rita, ναι! Επιτέλους αλλαγή

Editor’s Choice: H νέα Superstar Mascara που θα μας μεταμορφώσει σε Superstars!

Wait what? Τι μπορεί να συμβεί αν πιάνουμε τα μαλλιά μας συνέχεια κότσο;

Τι θα γίνει επιτέλους με την ομορφιά;

Ναι Charlize, NAI! Και η Charlize Theron ξανά στον pixie δρόμο