Η ενυδατική Νορβηγική Φόρμουλα της Neutrogena® συναντά το σούπερ-φρούτο Nordic Berry


Το  Nordic Berry είναι ένα φρούτο του Βορρά, γνωστό για την ιδιότητα του να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας, που αγγίζουν τους -40ο C
. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, κυρίως βιταμίνη C και έχε υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και μεταλλικά στοιχεία. Το σχήμα του είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να προστατεύεται από τον κρύο και δυνατό άνεμο, αλλά του επιτρέπει να ανθίσει κατά τη διάρκεια του σύντομου αρκτικού καλοκαιριού. Όταν ωριμάζει, το Nordic berry, προσφέρει έναν χρυσαφί καρπό με υπέροχη γεύση. Πρόκειται για ένα σπάνιο μούρο, ενώ επίσης θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο λόγω της περιορισμένης δυνατότητας συγκομιδής του. Οι εξαιρετικές ιδιότητές του και ο σπάνιος χαρακτήρας του, καθιστούν το Nordic berry ένα μοναδικό «σούπερ-φρούτο», που χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαία Σκανδιναβική ιατρική σαν φυτικό φάρμακο.

neutrogena coverΗ νέα σειρά της Neutrogena® με Nordic Berry περιλαμβάνει ενυδατικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης, που έχουν στόχο να ενυδατώσουν και να θρέψουν ακόμη και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με βάση τη Νορβηγική της κληρονομιά, είναι η πρώτη σειρά φροντίδας του δέρματος που συνδυάζει την ενυδατική εμπειρία της Νορβηγικής Φόρμουλας με το σπάνιο Σκανδιναβικό σούπερ-φρούτο Nordic Berry. Τα νέα προϊόντα, ενισχύουν αποδεδειγμένα το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 3 φορές, αφήνοντάς την απαλή και όμορφη κάθε μέρα.

Κρέμα Χεριών Θρέψης με Nordic Berry 7,34€
Kρέμα Χεριών Θρέψης με Nordic Berry, κλινικά αποδεδειγμένα, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας σας, ενισχύοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης κατά 3 φορές. Ο μοναδικός συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών της Νορβηγικής φόρμουλας και του Nordic Berry, θρέφει καθημερινά τα ξηρά χέρια αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Η σύνθεση της αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους δερματολόγους και είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει ελαφριά, μη λιπαρή, απαλό άρωμα και απορροφάται άμεσα.

Stick Χειλιών Θρέψης με Nordic Berry  4,48€
Το Stick Χειλιών Θρέψης με Nordic Berry, κλινικά αποδεδειγμένα, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας σας, θρέφοντας τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Ο μοναδικός συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών ενυδατώνει τα αφυδατωμένα χείλη, αφήνοντάς τα απαλά και όμορφα κάθε μέρα. Η σύνθεσή του αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους. Εφαρμόζεται συχνά για άμεση ανακούφιση και μεγαλύτερη προστασία.