Ένα πρωτοποριακό corner της Lancaster με νέο concept για πρώτη φορά στην Ευρώπη!

Η άφιξη του νέου Repair Clinic corner της Lancaster για πρώτη φορά στην Ευρώπη γιορτάστηκε μόλις στα Hondos Center Ομόνοιας, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο για το ιστορικό beauty brand.

Beauty editors, celebrities και influencers παρευρέθηκαν στο πιο εμβληματικό κατάστημα Hondos Center της Αθήνας προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη διαδραστική εμπειρία Lancaster και να γνωρίσουν τη νέα ταυτότητα της μάρκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Training Manager της μάρκας, Άντζελα Σάρλη, μοιράστηκε μία ιστορική αναδρομή της μάρκας αναφορικά με την πλούσια κληρονομιά, τα επιτεύγματα της Lancaster ανά τα χρόνια και τις καινοτομίες που πρώτη έχει εισάγει στο χώρο των προϊόντων περιποίησης, skin & sun care.

Με σύνθημα το «Repair is our DNA», η Lancaster πρεσβεύει την καινοτομία στην επιδιόρθωση και την προστασία της επιδερμίδας καθώς μέσω των προϊόντων της βοηθά τα κύτταρα να επαναπρογραμματιστούν ώστε η επιδερμίδα να αντιστέκεται στα σημάδια της φθοράς του χρόνου. Αποστολή της Lancaster είναι να αλλάξει το μέλλον της επιδερμίδας και το επιτυγχάνει χάρη στα 75 χρόνια πρωτοποριακής ιστορίας της.

Γεννημένη το 1946 στο Μονακό, η Lancaster ήταν η πρώτη, που αξιοποίησε τη δύναμη νέων τεχνολογιών για κυτταρική ανανέωση. Χρησιμοποίησε πρώτη τη ρετινόλη σε προϊόντα περιποίησης, συστατικό που μέχρι και σήμερα θεωρείται ισχυρό. Διασημότερη πρέσβειρα του brand υπήρξε η πριγκίπισσα του Μονακό, Grace Kelly, η οποία το 1966, ανέθεσε στη Lancaster την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας της από τον ήλιο της Μεσογείου αλλά και την αποτροπή και επιδιόρθωσή της από πρόωρη γήρανση.

H Lancaster έχει στο ενεργητικό της πλήθος κι άλλων καινοτομιών: Μιλάει για την οξυγόνωση της επιδερμίδας με συστατικά που μεταφέρουν οξυγόνο στα κύτταρα, το συνδυασμό της γενετικής, αλλά και της επιγενετικής, δημιουργώντας ένα αποκλειστικό συστατικό που προστατεύει και επιδιορθώνει την ακεραιότητα των κυττάρων από κάθε μορφή φθοράς (ακτινοβολία UV, stress, βιολογικούς παράγοντες).

Η Lancaster είναι μία εμβληματική εταιρία ομορφιάς που χάρη στην πλούσια εμπειρία και την επιστήμη που αξιοποιεί, αποτελεί τον Νο1 σύμμαχο ομορφιάς κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Ο νέος χώρος της Lancaster στο Hondos Center Ομόνοιας αποτελεί το δεύτερο αντίστοιχό του στον κόσμο, ακολουθώντας την Κίνα, και το πρώτο της Ευρώπης, ενώ το ίδιο concept τοποθετήθηκε πρόσφατα και στο κατάστημα Hondos Center Apollonia Politia, στη Θεσσαλονίκη. Προτείνουμε πέρασμα για να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα.