Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το μόνο κραγιόν που επιλέγει όταν δεν φοράει nude

Αν υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς που έχουμε συνδυάσει με την Ελένη Τσολάκη, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το nude κραγιόν. Σε κάθε της εμφάνιση, επίσημη και μη, και σε κάθε φωτογραφία που αναρτά στο instagram, η παρουσιάστρια επιλέγει γήινες αποχρώσεις για τα χείλη της. Ήδη μας έχει αποκαλύψει το αγαπημένο της nude κραγιόν που φοράει σχεδόν καθημερινά (δείτε ποιο είναι εδώ), αλλά τώρα ανακαλύψαμε πως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τολμάει να το αποχωριστεί.

«Είμαι λάτρης των nude αποχρώσεων στα χείλη, αλλά φέτος δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτό το super καλοκαιρινό και λαχταριστό χρώμα. Το Matte Shaker της Lancôme είναι η καινούρια μου εμμονή! Υπέροχο κραγιόν, το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια και δεν στεγνώνει τα χείλη, ενώ ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και τα χρώματα μαλλιών», αποκάλυψε η ίδια.

lancome matte shaker magic orangeΤα Matte Shaker κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις, αλλά αυτό που πραγματικά τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι πως δίνουν ανάλαφρη, φυσική αίσθηση, σαν να μην φοράτε τίποτα στα χείλη σας, προσφέροντας παράλληλα πλήρη κάλυψη, ματ υφή και χρώμα μέγιστης διάρκειας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram