Εφτά χτενίσματα για κάθε μέρα της εβδομάδας για έσας που έχετε καρέ μαλλιά
Getty Images

Αν σκεφτούμε πως περίπου 1.000.000 celebrities υιοθέτησαν τον τελευταίο χρόνο το καρέ κούρεμα, κάτι μας λέει πως και πολλές από εσάς εκεί έξω κάνατε το ίδιο. Εμείς εδώ στο InStyle πάντως το τολμήσαμε και από τότε ψάχνουμε συνέχεια νέες ιδέες για χτενίσματα που θα είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακά, κομψά, cool και βολικά. Όχι δεν ζητάμε πολλά και όχι δεν είναι δύσκολο. Ήδη ξεχωρίσαμε οχτώ από τα αγαπημένα μας hairstyles για καρέ μαλλιά που βρήκαμε στο instagram και τα συγκεντρώσαμε παρακάτω για να εμπνευστείτε και εσείς.

https://www.instagram.com/p/BgoxvWaFn4h/

Συνηθίζετε να κάνετε τη χωρίστρα σας στη μέση; Κάντε την στο πλάι. Την κάνετε μονίμως στο πλάι; Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Αυτή η τόσο μικρή αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο look.

https://www.instagram.com/p/BiFHySeHKTu/?utm_source=ig_embed

Αντίστοιχα, αν έχετε ολόισια μαλλιά, κάντε τα σπαστά, ενώ αν είναι πιο κυματιστά, ισιώστε τα. Η διαφορά θα είναι τεράστια!

https://www.instagram.com/p/BX3-_nFl1Xt/?utm_source=ig_embed

Το sleek back wet look είναι τάση και μπορεί να γίνει σε μαλλιά κάθε μήκους!

https://www.instagram.com/p/Bd3Ve2OAL6J/?utm_source=ig_embed

Ένα χαμηλό κοτσάκι στη βάση του αυχένα με χωρίστρα στο πλάι είναι πάντα πιο εύκολη και κομψή επιλογή.

https://www.instagram.com/p/BaXCSMnHM9p/?utm_source=ig_embed

Ναι, το χτένισμα που κάνετε μέσα στο σπίτι για να μην σας πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπο είναι κατάλληλο και για τις εξόδους σας. Απλώς προσέξτε να μην πετάνε 897897805 τρίχες προς κάθε κατεύθυνση και θα είστε ok.

https://www.instagram.com/p/BfHZ1eAgEaU/?utm_source=ig_embed

Μη φοβάστε τα αξεσουάρ! Όχι, το γεγονός πως έχετε καρέ μαλλιά και θα φορέσετε τσιμπιδάκια και στέκες, δεν θα σας κάνει να μοιάζετε με 10χρονο.

https://www.instagram.com/p/Bgo4QHuFBEV/?utm_source=ig_embed

Έχετε μία πιο επίσημη έξοδο; Αντιγράψτε το look της Emma Roberts δημιουργώντας κυματισμούς στα μαλλιά σας και κάνοντας μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Στις ακόμα πιο grande εμφανίσεις σας, η τέλεια πρόταση για να δείξει εντυπωσιακό το καρέ είναι να το χτενίσετε σε ρετρό στιλ, με κυματισμούς που «γυρνάνε» προς τα μέσα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα