Εφαρμόστε αυτό το makeup trick και θα φαίνεται σαν να μην φοράτε καθόλου foundation

Pixelformula

Το foundation και το concealer είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα στο μακιγιάζ, γιατί με αυτά καταφέρνουμε να πετύχουμε την τέλεια, αψεγάδιαστη βάση. Παρόλα αυτά, καμία γυναίκα δεν θέλει να φαίνονται επάνω στο δέρμα της και σίγουρα θα προτιμούσε να μην χρειαζόταν να φορέσει εξαρχής. Άλλωστε η φυσική ομορφιά και το no makeup makeup look είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή, αλλά μην αγχώνεστε, για να το πετύχετε δεν χρειάζεται να βγείτε έξω χωρίς μακιγιάζ – απλώς πρέπει να ξέρετε το παρακάτω μυστικό.

Οι makeup artists όταν θέλουν να κάνουν το δέρμα των μοντέλων να δείχνει σαν να είναι makeup free, φροντίζουν πάντα να μην απλώνουν foundation ή concealer στην περιοχή της μύτης.

Το μυστικό αυτό το μάθαμε από την makeup artist και Global Beauty Director της Estee Lauder, Violette, με την ίδια να εξηγεί πως η μύτη συχνά έχει φακίδες, οπότε αν δεν τις καλύψετε, θα έχετε το εφέ της «γυμνής» επιδερμίδας.

Δοκιμάστε το trick αυτό την επόμενη φορά που θα βαφτείτε και πείτε μας πώς σας φάνηκε! FYI, εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω foundations: