Έχουν τα χτενίσματα «ηλικία»; Η Julianne Moore αποδεικνύει πως όχι

Splash News / Ideal Image

Αν υπάρχουν κάποια χτενίσματα που θεωρούνται εντελώς νεανικά και young, αυτά είναι χωρίς αμφιβολία οι πλεξίδες, τα double buns (βλ. «κεφτεδάκια») και το half bun, μεταξύ άλλων. Όλες οι νέες σταρ, οι fashionistas και διάσημες bloggers τα έχουν δοκιμάσει και έχουν συμβάλει στο να τα συσχετίζουμε με τους millennials.hun, half bun

Σημαίνει άραγε όμως αυτό πως δεν μπορούν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να τα υιοθετήσουν; Εμείς πιστεύουμε πως όχι και, για να σας πείσουμε, έχουμε να σας δώσουμε ένα πολύ καλό παράδειγμα.

Την Julianne Moore την ξέρετε και την αγαπάτε. Η julianne Moore που λέτε ετοιμάζεται να κλείσει τα 57 της χρόνια και μόλις έκανε την παρακάτω εμφάνιση στην Paris Fashion Week.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Δεν θα σχολιάσουμε πολλά για το πόσο υπέροχη, stylish και κούκλα δείχνει η διάσημη ηθοποιός, αλλά θα τονίσουμε πόσο πολύ της πηγαίνει το χτένισμα. Αν δεν είστε και εσείς millennial και θέλετε να δοκιμάσετε το hun (δηλαδή το χτένισμα half bun), το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να δημιουργήσετε την πολύ messy, ατημέλητη εκδοχή του. Προσπαθήστε το hair look να είναι περισσότερο sleek και προσεγμένο και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει!

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Εσάς ποια είναι η άποψή σας επί του θέματος;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram