Έχετε σημάδια από σπυράκια στο δέρμα σας; Η Zendaya σας δείχνει πώς θα τα καλύψετε

Μπορεί οι celebrities του Hollywood όταν περπατούν στο κόκκινο χαλί να δείχνουν αψεγάδιαστες, στην πραγματικότητα όμως είναι άνθρωποι και οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν όλοι τα ίδια προβλήματα, όπως η ακμή και τα σπυράκια. Η διαφορά μεταξύ αυτών και εμάς είναι πως έχουν προσωπικούς makeup artists, οι οποίοι φροντίζουν να τις μεταμορφώνουν σε σταρ. Και τι μας λέει αυτό; Πώς αν μάθουμε όλα τα μικρά μυστικά των επαγγελματιών, θα μπορούμε και εμείς να δείχνουμε απαστράπτουσες σε κάθε μας εμφάνιση.

Η Zendaya λοιπόν (σε περίπτωση που δεν την ξέρετε, να σας πούμε πως είναι μία από τις πιο δημοφιλείς up and coming ηθοποιούς του young Hollywood) φρόντισε να παρατηρήσει τις κινήσεις των makeup artist που την έχουν βάψει κατά καιρούς και να μάθει πολλά από τα τρικ τους. Η ίδια, όπως αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο, έχει αντιμετωπίσει ακμή και μέχρι σήμερα έχει ακόμα τα σημαδάκια στο πηγούνι της, τα οποίο καλύπτει χωρίς να χρησιμοποιεί foundation, αλλά μόνο concealer.

Δείτε όλα τα βήματα που ακολουθεί για να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει αψεγάδιαστη και ετοιμαστείτε να τα αντιγράψετε στην επόμενη σας έξοδο!

 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram