Έχετε σγουρά μαλλιά; Αυτή η τάση είναι για εσάς!
Getty Images

Έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο: το 2019 είναι η χρονιά της αφέλειας, ειδικά για εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά. Αν και στο παρελθόν οι τάσεις ήθελαν τις αφέλειες εντελώς ίσιες, φέτος τις βλέπουμε δυναμικά σε γυναίκες με σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Και για να είμαστε ειλικρινείς τις λατρεύουμε, γιατί έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε παντού ισιωμένα μαλλιά. Ήρθε η στιγμή να αγαπήσετε τις φυσικές σας μπούκλες και να τις τονίσετε, κάνοντας ένα κούρεμα με αφέλειες.

Getty Images
Getty Images

Βέβαια, τα σγουρά μαλλιά έχουν όγκο και δίνουν τύπο, αλλά συχνά ταλαιπωρούν τις γυναίκες που τα έχουν καθώς οι τούφες μπλέκονται και οι μπούκλες χάνουν το σχήμα τους. Εκείνο που έχουμε παρατηρήσει επίσης είναι ότι, για να διατηρήσουν το σχήμα, πολλές γυναίκες τους επιτίθενται με υπερβολικό αφρό (συχνά ακατάλληλο για σγουρά μαλλιά) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα περαιτέρω μπλέξιμο και σπάσιμο της τρίχας.

Getty Images
Getty Images

Για να φροντίσετε τα σγουρά μαλλιά πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά μάσκες που περιποιούνται την τρίχα και τη διατηρούν απαλή και εύκολη στο χειρισμό.

Getty Images
Getty Images

Με τα σωστά προϊόντα, οι αφέλειες σας θα έχουν σχήμα και θα «κάθονται» τέλεια στο πρόσωπό σας, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Οι δικές μας προτάσεις:

moroccanoilMoroccanoil Treatment

Elvive Extraordinary Oil Coconut OilElvive Extraordinary Oil Coconut Oil

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα