Έχετε ρυτίδες και θαμπή επιδερμίδα; Έχουμε τη λύση!

Pixelformula

Η επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά σε επιβλαβείς παράγοντες, οι οποίοι συμβάλλουν στην επιτάχυνση της γήρανσής της. Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να είναι ενδογενείς (ορμόνες, οξειδωτικό στρες, κ.α.) ή εξωγενείς (ακτινοβολία UV, ρύπανση, έλλειψη ύπνου, διατροφή, κ.α.).

Αν έχετε παρατηρήσει κι εσείς τελευταία πως έχετε αποκτήσει ρυτίδες και η επιδερμίδα σας δείχνει θαμπή, τότε συνεχίστε να διαβάζετε γιατί έχουμε βρει τη λύση που ψάχνετε.

Η λύση ακούει στο όνομα Liftactiv Peptide-C Ampoules και δημιουργήθηκε από την Vichy.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά που μειώνουν όλους τους τύπους ρυτίδων, ενισχύουν τη λάμψη και βελτιώνουν την ενυδάτωση, καθαρή βιταμίνη C 10%, ενσωματωμένη στη σύνθεση σε pH 2,8, καθώς και σύμπλοκο βιο-πεπτιδίων, υαλουρονικό οξύ και ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy.

Χρησιμοποιείτε το προϊόν πρωί και βράδυ σύμφωνα με το συνιστώμενο πρωτόκολλο περιποίησης. Καθημερινά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή. Σε 10 ημέρες, γίνεται πιο λεία και πιο φωτεινή. Σε 30 ημέρες, οι ρυτίδες γεμίζουν και η επιδερμίδα αναζωογονείται.

Το αποτέλεσμα; Με την καθημερινή χρήση, οι αμπούλες αυτές δρουν αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνεται η υφή και η λάμψη του δέρματος. Η επιδερμίδα σας είναι πιο ενυδατωμένη, οι ρυτίδες «γεμίζουν» και το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται λειαίνεται.