Έχετε καστανά μαλλιά; Αυτή είναι η αλλαγή που σας προτείνουμε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι!

Η αλλαγή της σεζόν σίγουρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, αφού το τελευταίο διάστημα δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε για τις αλλαγές που κάνουν οι celebrities στα μαλλιά τους. Η Taylor Swift και η Jennifer Lawrence έβαψαν τα μαλλιά τους σε μια πλατινέ ξανθιά απόχρωση, ενώ άλλες, όπως η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα, επιλέγουν ζωηρά, εκκεντρικά χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση με μια μόνο ματιά.

Τι γίνεται όμως αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια τόσο extreme αλλαγή στα μαλλιά μας; Δεδομένου ότι οι ελληνίδες είμαστε στην πλειοψηφία μας καστανές, μια τόσο δραματική αλλαγή απαιτεί πολύ, ΠΟΛΥ ντεκαπάζ, και όλες ξέρουμε πως δεν είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά μας.

lea michele

Εδώ έρχεται η Lea Michele, η οποία έκανε την ΤΕΛΕΙΑ αλλαγή για κάθε κοπέλα με τις δικές μας, μεσογειακές αποχρώσεις, aka λεπτές διακριτικές ανταύγειες , που «ανοίγουν» σταδιακά προς το κάτω μέρος. Η hairstylist της ηθοποιού, Nikki Lee, εξήγησε πως: «Αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για το καλοκαίρι και για τη Lea. Πηγαίνει πολύ με τον τόνο της επιδερμίδας της και είναι πολύ ωραίο γιατί είναι μία πραγματικά ωραία αλλαγή γι ‘αυτήν». Εμείς πάντως συμφωνούμε και σκοπεύουμε να επισκεφθούμε το κομμωτήριο μας asap!

Διαβάστε επίσης:

Πάρα πολλά κραγιόν, πολύ λίγος χώρος; Έχουμε τις συμβουλές για να κάνετε το καλύτερο ξεκαθάρισμα

Το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της Gwyneth Paltrow είναι πολύ πιο οικονομικό από όσο νομίζατε!

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το δικό της must-have του καλοκαιριού και εμείς συμφωνούμε μαζί της!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram