Εάν έχεις βαρεθεί το μαύρο eyeliner, η Gigi Hadid σου δείχνει ένα νέο τρόπο να φορέσεις το λευκό eyeliner

Instagram @patrickta

Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν το eyeliner και κάποιες άλλες που το αποφεύγουν, είτε γιατί πιστεύουν πως δεν ταιριάζει στα μάτια τους είτε γιατί δεν είναι εξοικειωμένες με την εφαρμογή του. Σε κάθε περίπτωση, το eyeliner και συγκεκριμένα το μαύρο eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα μας καλλυντικά.

Η άνοιξη όμως είναι μία εποχή ανανέωσης και η ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσουμε νέες τάσεις. Έτσι, φέτος αξίζει να δώσουμε μία ευκαιρία στο λευκό eyeliner. Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το λευκό eyeliner να κυριαρχεί στον κόσμο της ομορφιάς. Υπάρχει όμως ένας νέος τρόπος για να το εφαρμόσουμε στα βλέφαρα μας και να ξεχωρίσουμε.

Ακριβώς αυτό μας δείχνει η Gigi Hadid, η οποία επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα λευκό eyeliner και να κάνει μία οριζόντια γραμμή ακριβώς στο σημείο που τελειώνει το κινητό μέρος του ματιού.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς είναι άκρως εντυπωσιακό και πολύ ιδιαίτερο. Εάν δεν έχετε στη διάθεση σας κάποιο λευκό eyeliner μπορείτε να αντιγράψετε το beauty look της με ένα λευκό μολύβι.