Δούκισσα Νομικού: Οι συμβουλές που της έδωσε ο hair colorist Νικόλας Βιλλιώτης πριν το γάμο

Λίγες μέρες πριν τη «μεγάλη μέρα» της Δούκισσας Νομικού, aka τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η παρουσιάστρια του SYTYCD ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της. «Να ΄μαι πάλι, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη μέρα, να κάνω ρίζα μαζί με τον Νικόλα Βιλλιώτη. Και φυσικά τον ρώτησα για όσα πρέπει και κυρίως όσα ΔΕΝ πρέπει να κάνουν οι νύφες στα μαλλιά τους λίγο από τον γάμο», έγραψε η Δούκισσα στο προσωπικό της blog.

Στο σημείο αυτό να σας πούμε πως όταν ο Νικόλας μιλάει, εμείς είμαστε όλοι αυτιά. Τι συμβουλές της έδωσε; Ευτυχώς για εμάς και εσάς, η Δούκισσα τις μοιράστηκε όλες.

doukissa-nomikou-nikolas-viliotis

-«Μια νύφη δεν πρέπει να αλλάζει ποτέ το χρώμα των μαλλιών της αμέσως πριν τον γάμο. Αν θες να κάνεις μια ολοκληρωτική αλλαγή, πρέπει να ξεκινήσεις τουλάχιστον 6 μήνες πριν, ώστε μέχρι τη μέρα του γάμου να έχεις τον χρόνο να κάνεις διορθώσεις και να έχεις καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Αν απλώς πρόκειται να βάψεις τη ρίζα, κάν΄το τουλάχιστον 4-5 μέρες πριν τον γάμο, ώστε η τρίχα να προλάβει να αποφορτιστεί από τις χρωστικές μετά από ένα δυο λουσίματα.

-Αν κάνεις μπαλαγιάζ, painting ή ανταύγειες, μπορείς να έχεις κανει και ένα μήνα πριν από τον γάμο την τελευταία επανάληψη, χωρίς να αγχωθείς αν θα φανεί η ρίζα.

-Τις εβδομάδες πριν τον γάμο, μην κάνεις ισιωτικές ή άλλες εργασίες που ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά. Για έναν ολόκληρο μήνα πριν, κάνε ενυδατώσεις, ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

-2 εβδομάδες πριν τον γάμο, κάνε ένα «καθάρισμα» στις άκρες των μαλλιών σου. Για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα φύγει μήκος, κάν΄το σε στεγνά μαλλιά.

-Την ημέρα του γάμου μην κάνεις κάποια μάσκα, γιατί τα μαλλιά θα βαρύνουν και δεν θα κρατήσει το χτένισμα.

-Αν πρόκειται να βάλεις τρέσες, θυμήσου να τις ενυδατώσεις κι αυτές! Εκεί ο χρόνος παραμονής μπορεί να είναι περισσότερος για να πάρουν μια έξτρα γυαλάδα!»

Διαβάστε επίσης:

Πλαστική μύτης: Δέκα Ελληνίδες και ξένες celebrities που έχουν επισκεφθεί τον πλαστικό

Αγνώριστη! Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η Pamela Anderson

H The Body Shop μαζεύει υπογραφές για να σταματήσει τα πειράματα σε ζώα! Βοηθήστε την

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram