Διαβάστε πώς το Clarisonic θα γίνει σύμμαχός σας ενάντια στην γήρανση

Η Clarisonic προκαλεί ξανά επανάσταση στον καθαρισμό. Η πρωτοπόρος στον καθαρισμό με τη μέθοδο ηχητικών κυμάτων και στα προϊόντα περιποίησης που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα αποκαλύπτει μια ριζοσπαστική μελέτη που αποδεικνύει ότι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της δρα σε ένα νέο επίπεδο – απομακρύνοντας 30 φορές περισσότερους ρύπους που επιταχύνουν τη γήρανση απ’ ό,τι ο απλός καθαρισμός με τα χέρια. Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα, που αποκαλύφθηκε στο 72ο Ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας στο Ντένβερ, επαναπροσδιορίζει το πρώτο βήμα των προγραμμάτων αντιγήρανσης και τονίζει τη σημασία της πραγματικά καθαρής επιδερμίδας.

Όταν δεν απομακρύνονται αποτελεσματικά με τον καθαρισμό, τα επικίνδυνα μικρά σωματίδια των ρύπων μπορούν να εισχωρήσουν στις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας και να εξαντλήσουν τις βασικές πρωτεΐνες και τους φυσικούς προστατευτικούς φραγμούς, προκαλώντας πρόωρη γήρανση, ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μακροχρόνια έκθεση σε αυτά τα σωματίδια μπορεί να μειώσει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται από σοβαρά προβλήματα υγείας και δερματοπάθειες.

«Τα Αιωρούμενα Σωματίδια (ΑΣ) είναι μια πολύπλοκη μορφή ρύπων που αποτελείται από εξαιρετικά μικρά σωματίδια και σταγονίδια, τα οποία είναι έως και 20 φορές μικρότερα από τους πόρους μας», δηλώνει η Διδάκτωρ Ιατρικής Lauri M. Tadlock. «Το μέγεθος των ΑΣ σχετίζεται άμεσα με την ταχύτητα και το βάθος εισχώρησης των ρύπων στις στιβάδες της επιδερμίδας. Τα ΑΣ διαμέτρου 10 (PM10) και μικρότερης διαμέτρου μπορεί να είναι πιο επιβλαβή για το δέρμα και η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη αντιμετωπίζει επικίνδυνα επίπεδα ρύπων διαμέτρου έως και 2,5 (PM2,5). Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο απλός καθαρισμός με τα χέρια δεν μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τα αιωρούμενα σωματίδια αυτής της διαμέτρου και αυτού του σχήματος.»

hp_HP_Push_Central_Item2

Η Δρ. Παναγιώτα Ρήγα εξηγεί: «Εχει αποδειχθεί ότι οι ρύποι που κάθονται καθημερινά πάνω στην επιδερμίδα μας δημιουργούν πολλά προβλήματα όπως θαμπό, αφυδατωμένο και άτονο δέρμα,   σπυράκια, δερματίτιδες και αλλεργίες. Επίσης ενοχοποιούνται για την εμφάνιση κηλίδων, ρυτίδων και πρόωρης χαλάρωσης. Το Clarisonic είναι μια επαναστατική συσκευή που συστήνεται από τους δερματολόγους παγκοσμίως για τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας. Τα θεαματικά του αποτελέσματα φαίνονται ήδη από τις πρώτες ημέρες της χρήσης του. Εκμεταλλευόμενο την ελαστικότητα του δέρματος καταφέρνει να καθαρίζει τους πόρους και την επιδερμίδα από το σμήγμα και όλες τις τοξικές ουσίες και ρυπαρές ουσίες αποτελεσματικά και με ασφάλεια.»

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Το Clarisonic απομακρύνει μέσα σε ένα λεπτό όλα εκείνα τα βλαβερά σωματίδια που κάνουν την επιδερμίδα μας να γερνά πρόωρα κι έτσι γίνεται ένα από τα καλύτερα όπλα στα χέρα μας στη μάχη ενάντια στη γήρανση.

Δείτε ακόμα: 

O Oscar de la Renta προσλαμβάνει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή

Under €20: Προϊόντα ομορφιάς που κάνουν πολλά αλλά δεν κοστίζουν ακριβά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram