Διαβάστε γιατί χρειάζεστε βάση για κραγιόν

Φέτος, τα χείλη βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι έντονες αποχρώσεις κερδίζουν ολοένα έδαφος, κλέβοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τα μάτια που τις προηγούμενες σεζόν κρατούσαν τα ηνία. Τα παρακάτω άχρωμα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τα χείλη σας, πριν απλώσετε το αγαπημένο σας κραγιόν. Πως; Θα δημιουργήσουν τη βάση επάνω στην οποία το κραγιόν θα εφαρμόσει τέλεια, θα αναδείξουν το χρώμα του και θα εγγυηθούν πως δεν θα λιώσει το κραγιόν σας ακόμα κι αν το φοράτε όλη μέρα.

Sephora
Η αδιάβροχη σύνθεσή του εγγυάται πως το κραγιόν θα μείνει στα χείλη σας περισσότερο από ποτέ. Διάφανο μολύβι, Universal Lip Liner, Sephora, 8,90€

mac

MAC
Προσφέρει ενυδάτωση και αναλαμβάνει να εμποδίσει την εισχώρηση του κραγιόν στις λεπτές γραμμές των χειλιών. Διάφανο στικ, Prep+Prime Lips, MAC, 17€, τηλ. 210 3258260.

dior-universal-contour-lipliner

Dior
Σχεδιάστε το περίγραμμα και γεμίστε το, καθώς αυτό το προϊόν λειτουργεί και σαν βάση. Διάφανο μολύβι, Contour Universel, Dior, 28,40€.

chanel-rouge-coco-baumeChanel
Ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη προετοιμάζοντάς τα να υποδεχθούν το κραγιόν. Φορέστε το και μόνο του. Διάφανο balm, Rouge Coco Baume, Chanel, 33,40€.

Δείτε ακόμα:

Μας ρωτήσατε: Μπορώ να απομακρύνω τα μαυράκια από την μύτη μου μου με αυγό;

#DonutNails γιατί είναι Κυριακή και γιατί όχι;

#PinkHairDontCare: 10 + 2 celebrities με ροζ μαλλιά για να αντιγράψετε

Δοκιμάσαμε την μάσκα της Μαρίας Αντουανέτας

Editor’s Choice: H κρέμα Crème Fraîche ® de Beauté της Nuxe