Διαγωνισμός: Κερδίστε το απόλυτο σετ αδυνατίσματος, λείανσης & σύσφιξης, BODY SLIM LIERAC Paris

Έπειτα από 30 χρόνια έρευνας, τα εργαστήρια της Lierac Paris μας παρουσιάζουν τα μοναδικά προϊόντα BODY-SLIM. Μια καινοτομία τριπλής δράσης, κατά της χαλάρωσης, της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών. Με το πατενταρισμένο σύμπλοκο WTB System και την ενεργή καφεΐνη, υπόσχονται μια διπλή ταυτόχρονη μεταμόρφωση των λιποκυττάρων σε κύτταρα ικανά να ενεργοποιήσουν τη σύσφιγξη και κύτταρα ικανά να επισπεύσουν την καύση του λίπους. Τα αποτελέσματά τους: ενισχυμένη σύσφιγξη, μείωση της κυτταρίτιδας, απαλλαγή από την κατακράτηση.

BODY-SLIM TRIPLE ACTION ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ

3πλή δράση: Λειαίνει την καπιτονέ υφή, λεπταίνει τη σιλουέτα και συσφίγγει την επιδερμίδα. Ένας λειαντικός ορός που συνδυάζει το WTB SYSTEM, κατοχυρωμένο σύμπλοκο ικανό να μετατρέπει τα κύτταρα που «αποθηκεύουν» λίπος σε κύτταρα που «καίνε λίπος». Με 10% ενεργή καφεΐνη και εκχύλισμα σαμπούκου για αποτελεσματικότητα που μετριέται έπειτα από 14 μόλις ημέρες χρήσης.

BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS ΟΡΟΣ-ΖΕΛ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Oρός-ζελ ενισχυμένος με καφεΐνη, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μετά από 7 ημέρες. Μία σημαντική καινοτομία που βασίζεται στην ανακάλυψη του ενζύμου desnutrine στην πηγή της απομάκρυνσης του λίπους. Με μοναδικό σύμπλοκο, συνέργεια ενεργής καφεΐνης και τζίντζερ, που μειώνει ταχύτατα την όψη της επίμονης κυτταρίτιδας, αδυνατίζει ορατά τη σιλουέτα και λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα. Εξίσου αποτελεσματική με μία επαγγελματική τεχνική αδυνατίσματος.

BODY-SLIM DESTOCK NUIT ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΑΣ

Πλούσια και απαλή κρέμα επανασμίλευσης που δρα στοχευμένα στην καπιτονέ υφή και την κυτταρίτιδα. Η ενεργή καφεΐνη που περιέχει συνδυασμένη για πρώτη φορά με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, απελευθερώνεται σταδιακά για εντατικό αδυνατιστικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ορατά αποτελέσματα από τη 14η ημέρα.

BODY-SLIM HUILE MINCEUR ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η διφασική υφή του επιτρέπει τη διείσδυση φυτικών συστατικών σε συγκέντρωση-ρεκόρ 10%, για ολοκληρωμένη δράση εξίσου αποτελεσματική με την καφεΐνη. Η σύνθεσή του, χωρίς αιθέρια έλαια ή καφεΐνη, είναι ιδανική ακόμη και για τις εγκύους. Εφαρμόζετε καθημερινά στις επίμαχες ζώνες (γάμπες και γόνατα, μηρούς και γλουτούς) και απολαμβάνετε την επιδερμίδα σας λεία, ενυδατωμένη και με υπέροχη σατινέ υφή. Ορατά αποτελέσματα από τη 14η ημέρα.

Lierac Diagonismos Homepage Image 600 X600 2

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής μετά τους όρους από την Τετάρτη 13/05/2015 έως την Τετάρτηε 20/05/2015 και πέντε (5) τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ / 2 προϊόντων Body Slim της LIERAC Paris αξίας 80 ευρώ. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 21/05/2015 στο instyle.gr.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
1.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media & LIERAC Paris καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2.Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21/5/2015 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr, ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3.Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4.Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

5.Για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr.

6.Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

7.Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα