Δεν θα πιστεύετε πόσες ημέρες μένει άλουστη η Gigi Hadid για να διατηρήσει τα μαλλιά της λαμπερά

Getty Images/ Ideal Images

Getty Images

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα των τελευταίων ετών και κάθε φορά ανυπομονούμε να μάθουμε τα πολύτιμα μυστικά ομορφιάς της, για να τα αντιγράψουμε.
Ωστόσο, δεν παίρνουμε και όρκο ότι θα κάνουμε το ίδιο και με το hair tip που αποκάλυψε τελευταία. Χωρίς αμφιβολία έχει από τα πιο ωραία φυσικά μαλλιά που έχουμε δει, πάντα extra shiny και υγιή. Ο τρόπος στον οποίο ορκίζεται για τη διατήρηση αυτής της λάμψης, όμως είναι λίγο creepy.
«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, εκμυστηρεύτηκε η Gigi, βάζω έλαιο καρύδας στα μαλλιά μου και απλά τα πιάνω κοτσίδα, χωρίς να τα λούσω» . Όσο αηδιαστικό κι αν ακούγεται, αυτό είναι το how to αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς αυτή την πολυπόθητη φυσική λάμψη της Gigi. Μάλιστα, δεν παραμένει άλουστη με το λάδι καρύδας για μία, ούτε για δύο, αλλά για τρεις ολόκληρες μέρες.
«Μπορείτε να λουστείτε, προφανώς. Αλλά να κρατήσετε τα μαλλιά σας στην κοτσίδα για τρεις μέρες, με το λάδι καρύδας και μετά στο τέλος τα ξεπλένετε. Όταν τα πλύνετε, περάστε πρώτα το σαμπουάν, ξεβγάλετε και μετά εφαρμόστε ξανά σαμπουάν, γιατί αν ρίξετε πρώτα νερό και μετά το σαμπουάν, δεν εισχωρεί και τα μαλλιά παραμένουν λαδωμένα»
Αυτή τη συμβουλή μας δίνει η Gigi και είμαστε ιδιαίτερα σκεπτικές. Εσείς θα την εφαρμόσετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram