Δεν φαντάζεστε τι κάνει καθημερινά η Chrissy Teigen για να δείχνουν τέλεια τα μαλλιά της

Splash/Ideal Image

Splash News /Ideal Image

Η Chrissy Teigen είναι από τις αγαπημένες μας celebrities, κυρίως γιατί έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, αλλά και επειδή είναι ακομπλεξάριστη. Είναι από τις ελάχιστες σταρ του Hollywood που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τις ατέλειες στο σώμα τους, όπως οι ραγάδες, απομυθοποιώντας την «τέλεια» εικόνα που επιμένουν να προβάλουν τα media. Η τελευταία της αποκάλυψη μας έκανε να νιώσουμε ακόμα πιο κοντά της, αφού αντιμετωπίζει ένα «πρόβλημα» που είναι αρκετά συνηθισμένο.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ένα τρικ που κάνει καθημερινά για να δείχνουν τα μαλλιά της τέλεια και αυτό δεν είναι άλλο από τη χρήση σκιάς φρυδιών στις ρίζες της. Όταν την ρώτησαν τι μακιγιάζ κάνει σε μία απλή μέρα, εκείνη απάντησε: «Φρύδια, βλεφαρίδες, χείλια και να καλύψω τα κενά στο σημείο που ξεκινούν τα μαλλιά μου ( στη hairline μου). Έχω πολύ ανοιχτόχρωμες φύτρες και μικρές τριχούλες στο μπροστινό μέρος και πρέπει να «γεμίσω» το κενό και τα σημεία που ξεκινούν τα μαλλιά μου. Γι αυτό χρησιμοποιώ τις σκιές φρυδιών. Είναι βασικό. Το κάνω κάθε μέρα…»

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Το συγκεκριμένο τρικ είναι ιδανικό και αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά αραιά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε η σκιά να είναι απαραιτήτως ματ και να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram