Η Darphin παρουσιάζει: Την απόλυτη απόδραση από τα σημάδια γήρανσης

Το εμβληματικό Deep Massage, μια καινοτομία ολικής αντιγήρανσης, αποτέλεσε έμπνευση για μια επαναστατική σειρά εμπλουτισμένη με το σπάνιο συστατικό Sea Emerald™. Φημισμένοι για την εμπειρία στην τέχνη της σύνθεσης, οι ερευνητές της Darphin έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή θεραπειών ενάντια στα ορατά σημάδια γήρανσης. Ένα ενεργό συστατικό υψηλής αποτελεσματικότητας, το Sea Emerald™, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην νέα, με εντελώς ανανεωμένη σύνθεση, σειρά Stimulskin Plus. Στην καρδιά αυτής της επαναστατικής νέας σειράς, το Sea Emerald™ παίρνει τη θέση του δίπλα στο Deep Massage, μια επαγγελματική αντιγηραντική θεραπεία, που δημιουργήθηκε το 1958 από τον Pierre Darphin. Η νέα σειρά Stimulskin Plus έχει δημιουργηθεί για να απαντήσει στις ανάγκες των γυναικών σήμερα, συνδυάζοντας την ευχαρίστηση των αισθήσεων με την ικανοποίηση από τα ριζικά ορατά αποτελέσματα. Περιέχει τρία στοχευόμενα προϊόντα, το Reshaping Divine Serum 200€ και τις κρέμες Multi-Corrective Divine 180€ για κανονικά μέχρι πολύ ξηρά δέρματα.

Αν και η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες ώριμης ηλικίας, μπορούμε ακόμα κι εμείς να την χρησιμοποιήσουμε καθώς πρόκειται για προϊόντα ελαφριά, που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα και… θα έιμαστε ειλικρινείς: μυρίζουν τόσο υπέροχα που θέλουμε κι εμείς να απολαμβάνουμε τη χρήση τους.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στα φαρμακεία όπου μπορείτε μάλιστα να συμβουλευτείτε τους φαρμακοποιούς για την τεχνική μασάζ που θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματά τους.