Η Ciaté το λέει Caviar, εμείς Cupcake

Αρχείο InStyle


Το Nail Art μας ξετρελαίνει αλλά πρέπει να ομολογήσουμε πως όταν πρόκειται για εξεζητημένα σχέδια, δεν πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια μας. Γι’ αυτό λατρέψαμε τα Caviar kits της Ciaté. Είναι ότι ποιο εντυπωσιακό μα εγκληματικά εύκολο έχουμε δοκιμάσει. Φυσικά δεν καταλαβαίνουμε γιατί ονομάστηκαν Caviar αφού το συγκεκριμένο πολύχρωμο σετ δεν μας θυμίζει χαβιάρι αλλά sprinkles Που θα έβλεπε κανείς πάνω σε cupcakes.

Δείτε εδώ μια πανεύκολη παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ

Caviar Beads Rainbow
Ξέρουμε ωστόσο από πού προήλθε η έμπνευση. Η έμπνευση για το μανικιούρ Ciaté Caviar έχει τις ρίζες της στις δημιουργικές αναζητήσεις της Charlotte Knight, Creative Director της Ciaté, η οποία ήθελε να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο μανικιούρ για το εξώφυλλο περιοδικού και είχε στο μυαλό της κάτι θηλυκό, φινετσάτο, αλλά και εξωστρεφές. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει στα νύχια μια άμεσα σοφιστικέ εμφάνιση.

Caviar Manicure Rainbow Group Shot
Τρόπος χρήσης

Απλώστε δύο στρώσεις χρωματιστό βερνίκι νυχιών ως βάση. Ενώ το βερνίκι είναι ακόμα νωπό, πασπαλίστε μια γενναιόδωρη στρώση μαργαριτάρια Caviar Luxe επάνω στο νύχι και πιέστε το απαλά. Αφήστε το 20 λεπτά και απλώστε top coat για να σταθεροποιήσετε τα μαργαριτάρια στο νύχι. Τα προϊόντα Ciaté τα βρίσκετε αποκλειστικά στα Sephora, τηλ. 210 3313167.

Τόσο απλό! Φτιάξτε το δικό σας Caviar ή Cupcake (προτιμάμε το δεύτερο) μανικιούρ, βγάλτε το φωτογραφία και ανεβάστε το στο facebook με hashtag #instylegrnails.