Χριστίνα Μπόμπα: Η fashion, beauty και wellness influencer μιλά για τις προσωπικές της ανασφάλειες

[ap_gallery id=”6574″]

Ήξερες πάντα ότι είσαι μια όμορφη γυναίκα;

Είχα καταλάβει ότι έχω μια καλή, εξωτερική εμφάνιση. Αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου. Παρ’ όλα αυτά, η εξωτερική εμφάνιση έρχεται πάντα δεύτερη, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Υπάρχουν άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και καλό χαρακτήρα, κάτι που στα μάτια μου τους κάνει να φαίνονται πανέμορφοι και αντίστοιχα υπάρχουν αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι που δεν σε γοητεύουν καθόλου, αφού δεν έχουν επενδύσει καθόλου στον εσωτερικό τους κόσμο. Βέβαια, η ανασφάλεια είναι κάτι που όλοι έχουμε, ανεξαρτήτως από το πώς μας βλέπουν οι άλλοι.

Αντιμετώπισες ποτέ ανασφάλεια;

Είμαι κορίτσι με καμπύλες. Πιο μικρή το θεωρούσα taboo, γιατί τα πρότυπα ήταν άλλα. Ευτυχώς, μεγαλώνοντας αποδέχθηκα το σώμα μου και αγάπησα τη σιλουέτα και τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να μας παρασέρνουν τα εκάστοτε πρότυπα ομορφιάς. Δεν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι άνθρωποι. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του ομορφιά.

Πόσο επιμελής είσαι με την περιποίησή σου;

Για μένα σημαντικό είναι το ευ ζην. Το να είμαι όμορφη θεωρώ ότι πηγάζει από το αν ζω μια καλή ζωή. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, επιλέγω καλές τροφές, γυμνάζομαι, χαμογελάω κι όλο αυτό αντικατοπτρίζεται και εξωτερικά. Κάνω πάντα καλό καθαρισμό και βάζω τις κρέμες μου. Από τον Φεβρουάριο βρισκόμουν στον Άγιο Δομίνικο και όταν επέστρεψα στην Ελλάδα ήταν καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάστηκε να βάφομαι ελάχιστα. Δίνω, όμως, μεγάλη βαρύτητα στην αντηλιακή προστασία και τον καθαρισμό.

Τι προϊόντα ομορφιάς παίρνεις μαζί σου στις διακοπές;

Αντηλιακό προσώπου και σώματος, ενυδατικό μπαλμ για τα χείλη και προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπό μου. Μπορεί να πάρω και κάποιο ρουζ, μια μάσκαρα και ίσως ένα κονσίλερ, που θα με βοηθήσει να καλύψω τυχόν ατέλειες.

Μοιράσου το μεγαλύτερο tip ομορφιάς σου.

Πρέπει να κινούμαστε και να τρεφόμαστε σωστά. Να μην κάνουμε καθιστική ζωή. Η κίνηση έχει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο στο σώμα μας όσο και στην ψυχολογία μας. Ακόμη κι αν το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, πρέπει να βρίσκουμε χρόνο. Σίγουρα για πολλούς από εμάς η δουλειά είναι προτεραιότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το να είμαστε δυνατοί και υγιείς είναι η Νο1 προτεραιότητα σε κάθε φάση της ηλικίας μας.

Πόσο προσεκτική είσαι με τη διατροφή σου;

Οι λέξεις «απαγορευμένες τροφές» θεωρώ ότι σου προκαλούν στέρηση και στο τέλος καταλήγεις να τα τρως όλα μαζί. Για μένα πιο αποτελεσματικό είναι ένα mind-set υγιεινής ζωής, οπότε επιλέγω φρούτα, λαχανικά, ψάρια, αυγά και οτιδήποτε δεν είναι επεξεργασμένο. Έχω κόψει σχεδόν το κόκκινο κρέας, λόγω των τοξινών που περιέχει, αλλά και γιατί με οδήγησε σε αυτό το σώμα μου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα