Χαλάρωση= Διεσταλμένοι πόροι; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο…

Η χαλάρωση της επιδερμίδας και οι διεσταλμένοι πόροι αποτελούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες παγκοσμίως.  Η απώλεια ελαστικότητας και της σαφήνειας των χαρακτηριστικών του προσώπου αποτελούν κοινά προβλήματα που σχετίζονται με τη γήρανση, ωστόσο σημαντικό σημάδι γήρανσης αποτελούν και οι ολοένα πιο ορατοί πόροι. Εμπνευσμένοι από αυτή τη γνώση, οι χημικοί της Kiehl’s ανέπτυξαν μια σύνθεση που υπερβαίνει την απλή ανόρθωση, για να προσφέρει ορατά αντιγηραντικά οφέλη και οφέλη σύσφιξης των πόρων — σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Dermatologist Solutions™ Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate.

Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι αυτή η σύνθεση, που είναι εμπλουτισμένη με τη δύναμη του εξευγενισμένου εκχυλίσματος μικρο-φιλτραρισμένης μαγιάς και με αιθέριο έλαιο γερανιού, βελτιώνει σημαντικά την όψη της συνολικής ποιότητας «ελαστικότητα» της επιδερμίδας και τη σαφήνεια του προσώπου, ενώ παράλληλα μειώνει ορατά το μέγεθος και την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων.

kiehls

Αποδείχτηκε κλινικά ότι το Kiehl’s Dermatologist Solutions™ Precision Lifting Pore Tightening Concentrate προσφέρει σημαντική βελτίωση των βασικών παραμέτρων αξιολόγησης της σύνθεσης Σύσφιξη/Τέντωμα της επιδερμίδας: Βελτιώθηκε σημαντικά αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος, με στατιστικά σημαντική αύξηση σε μια περίοδο 8 εβδομάδων.

  • Ορατό μέγεθος πόρων: Μεγαλύτερη από 3πλάσια ορατή μείωση του μεγέθους των πόρων από τη 2η έως την 8η εβδομάδα.
  • Λεία υφή/απτή απαλότητα: Σχεδόν διπλασιάστηκαν από την αρχική εφαρμογή έως την 8η εβδομάδα χρήσης.
  • Περίγραμμα προσώπου: Πιο σαφές μετά από 4 εβδομάδες. Σχεδόν διπλάσια βελτίωση ανάμεσα στην 4η και στην 8η εβδομάδα χρήσης.
  • Ανόρθωση επιδερμίδας: Στατιστικά σημαντική βελτίωση μετά από 2 εβδομάδες χρήσης και μεγαλύτερη από τετραπλάσια βελτίωση ανάμεσα στη 2η και στην 8η εβδομάδα χρήσης.
  • Πιο υγιής κατάσταση επιδερμίδας: Που γίνεται άμεσα αισθητή και παρουσιάζει μεγαλύτερη από 3πλάσια βελτίωση από την αρχική εφαρμογή έως τις 8 εβδομάδες.

kiehls attica

Ακόμα περιμένετε; Η λύση στο πρόβλημα της επιδερμίδας σας κοστίζει μόλις 24€ και θα τη βρείτε στα καταστήματα τώρα!

Δείτε ακόμα:

Μήπως το ενυδατικό σας προϊόν σας καλύπτει μόνο τη μισή ημέρα;

Η Kiehl’s γιορτάζει τη 10η επέτειο της «Ημέρας Kiehl’s»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram