Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα μανικιούρ; Η επιλογή της Selena Gomez θα σας δώσει τη μεγαλύτερη έμπνευση
Selena Gomez μανικιούρ
Credit: @tombachik / Instagram

Το τελευταίο μανικιούρ της Selena Gomez είναι ο τέλειος τρόπος για να υποδεχτείτε την άνοιξη λίγο νωρίτερα.

Πριν από λίγες μέρες, ο αγαπημένος μανικιουρίστας της Gomez, Tom Bachik, της έκανε ένα ξεχωριστό μανικιούρ που μυρίζει Άνοιξη. Γαλλικό, σκούρο, κόκκινο; Μαντέψτε ξανά. Ο Bachik δημοσίευσε μια κοντινή λήψη του φρέσκου look που έδωσε στην Gomez για ένα event  – ένα φανταστικό κρεμώδες λιλά. Τα νύχια της Gomez είχαν μεσαίο μήκος και αμυγδαλωτό σχήμα που ταίριαζαν ιδανικά με το βερνίκι, που ήταν λίγο πιο ανοιχτό από τη λεβάντα. Η τελική και καθοριστική πινελιά ήταν τα χρυσά δαχτυλίδια που στόλιζαν τα δάχτυλά της.

Το μανικιούρ της Gomez έγινε για την πρεμιέρα της ταινίας της φίλης της Nicola Peltz-Beckham, με τίτλο “Lola”.

To μανικιούρ της Gomez βήμα-βήμα

Και αν θέλετε να αντιγράψετε ακριβώς το μανικιούρ της, σας έχουμε τη διαδικασία.

Για να προετοιμάσει τα νύχια της Gomez, ο Bachik χρησιμοποίησε το δικό του σετ περιποίησης νυχιών σε συνεργασία με την Tweezerman, το Tweezerman & Tom Bachik Nail Care Travel Set. Αρχικά, έκοψε και έδωσε στα νύχια της Gomez στο επιθυμητό σχήμα. Έπειτα τα γυάλισε με ένα buffer δίνοντάς τους ομοιόμορφη, λεία επιφάνεια. Στη συνέχεια (αν και ο ίδιος δεν ανέφερε αυτό το βήμα), το σωστό είναι να εφαρμόσετε μία βάση πριν από το βερνίκι.

Για να κάνετε την ίδια ή πολύ κοντινή απόχρωση, επιλέξτε το Do You Lilac It? της OPI ή το Immortelle της Chanel. Περάστε δυο στρώσεις, και σφραγίστε το αποτέλεσμα με ένα glossy top coat. Όταν στεγνώσει, βάλτε από μία σταγόνα θρεπτικό λαδάκι σε κάθε νύχι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα