Τα γκρίζα μαλλιά της Andie MacDowell έκαναν θραύση στο Φεστιβάλ των Καννών
instagram/@monicamartelli

Η Andie MacDowell έχοντας φτάσει πλέον στην ηλικία των 63 ετών, αποφάσισε να αγκαλιάσει τα φυσικά, γκρίζα της μαλλιά και να προσπαθήσει να μεταδώσει ένα δυνατό μήνυμα με αυτά στο Φεστιβάλ των Καννών.

Στη πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ, συνεργάστηκε με την L’Oreal Paris για την περιποίηση των μαλλιών της, τα οποία άφησε κάτω σε πλούσιες μπούκλες που αναδείκνυαν άψογα τα γκρίζα μαλλιά της και ταίριαζαν άψογα με το γαλάζιο φόρεμα που είχε επιλέξει.

Για το δεύτερο της σύνολο διάλεξε ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο και το συνδύασε με μια χαμηλή κοτσίδα. Τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο χτένισμά της είχαν έναν messy, αλλά ταυτόχρονα κομψό αέρα.

Η Andie MacDowell είπε ότι κατά τη περίοδο της καραντίνας οι γκρίζες ρίζες της άρχισαν να μακραίνουν και να φαίνονται και δεδομένου ότι όλα τα κομμωτήρια ήταν κλειστά, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτές τις συγκυρίες για να περάσει ένα μήνυμα. Οι κόρες της μάλιστα, την ενθάρρυναν αρκετά στο να κρατήσει και να αγαπήσει τα γκρίζα της μαλλιά, μια απόφαση για την οποία τις ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

“Εξαιτίας των γκρίζων, τα μαλλιά μου γίνονται πιο ξηρά. Η υφή τους είναι πιο σκληρή από πριν, αλλά μαθαίνω να τα αγαπώ έτσι. Απλώς βάζω περισσότερη μαλακτική μαλλιών και την αφήνω να δράσει. Αν δεν δουλεύω και είμαι σπίτι, το κάνω συνέχεια. Καμιά φορά κοιμάμαι και με αυτή”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό που θέλει να μεταδώσει είναι ότι παρά την ταλαιπωρία με την παραπάνω περιποίηση που χρειάζεται τώρα να δείξει στα μαλλιά της, δεν θα άλλαζε τίποτα και θέλει η αυτοπεποίθησή της να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες γυναίκες.

“Νιώθω άνετα με αυτό. Μου αρέσω. Σε αυτό το σημείο φτάνεις, όταν είσαι στην ηλικία μου. Αισθάνομαι την ευθύνη να είμαι μια θετική αντανάκλαση των γυναικών όσο μεγαλώνουν. Ελπίζω να είμαι!”, δήλωσε με χαρά η ίδια, κινητοποιώντας όλες τις γυναίκες του κόσμου να αγαπήσουν τον εαυτό τους, γιατί άλλωστε όπως είπε: “με αυτόν θα είστε για την υπόλοιπη ζωή σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον λατρέψετε ακριβώς έτσι όπως είστε, με τις ατέλειες και τις δυνάμεις σας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα