Ποια σταρ του Stranger Things είναι αγνώριστη με mullet κούρεμα;
instagram.com/people

Η δημοφιλή σειρά του Netflix, Stranger Things, επέστρεψε για την τέταρτη σεζόν και μας έχει ήδη καθηλώσει! Η αγαπημένη σε όλους Eleven (δηλαδή η ηθοποιός Millie Bobby Brown) έχει περάσει από διάφορα μήκη και στιλ μαλλιών, τόσο στη σειρά, όσο και στην πραγματική της ζωή!

Τελευταία είχε πολύ μακριά ξανθά μαλλιά και αφέλειες, που τις πήγαιναν πολύ.

Φαίνεται πως για την 4η σεζόν της σειράς, η ηθοποιός υιοθέτησε ένα πολύ κλασικό ’80s κούρεμα, το mullet, το οποίο αν και έχει επιστρέψει στη μόδα τώρα τελευταία, είναι ένα κούρεμα που δεν ταιριάζει σε όλες.

Κι όμως, η Millie Bobby Brown το υποστηρίζει απόλυτα και αναδεικνύει αυτό το ρετρό look. Η σειρά διαδραματίζεται στο 1986, άρα το mullet είναι ό,τι πρέπει!

Παρόλο που η ηθοποιός αλλάζει συχνά τα μαλλιά της, πιθανολογούμε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα είναι περούκα, για τις ανάγκες τις σειράς. Μάλιστα της αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα και αφέλειες χρησιμοποιώντας περούκες και extensions.

Στο μεταξύ, δεν θα μας έκανε εντύπωση να τα έχει κόψει κιόλας, αφού το ένα βράδυ εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά (στην πρεμιέρα του Stranger Things) και μετά από λίγες μέρες τα είχε βάψει σκούρο καστανό!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα