Όταν η Lorde γίνεται ξανθιά για το νέο της τραγούδι, δείτε με ποια μοιάζει!
photo by instagram/timmusic_official

Η επιστροφή της Lorde στη βιομηχανία της μουσικής έγινε σίγουρα πολύ αισθητή, αφού τόσο το νέο της single όσο και τα πρωτοεμφανιζόμενα ξανθά μαλλιά της δεν έμειναν ασχολίαστα. 

Η Lorde έκανε ένα διάλειμμα από τη κυκλοφορία νέων τραγουδιών λόγω των συνθηκών του COVID, αλλά επέστρεψε και αυτή η επιστροφή δεν θα μπορούσε να είναι πιο δυναμική. Στο video clip του καινούργιου της τραγουδιού “Mood Ring”, το τελευταίο κομμάτι από το άλμπουμ της “Solar Power”, δεν έχει τα συνηθισμένα της κυματιστά καστανά μαλλιά, αλλά εμφανίζεται με ένα ανατρεπτικό ξανθό look.

Αν παρατηρήσετε για λίγη ώρα τη Lorde στο video clip αυτό, θα αρχίσει να σας θυμίζει την Anya Taylor-Joy. “Οπότε μας λέτε ότι αυτή είναι η Lorde και όχι η Anya Taylor-Joy;” ήταν μια από τις ερωτήσεις που πυροδότησαν αυτήν την παρομοίωση στο Twitter. Παρόλο που τα ξανθά μαλλιά της Anya είναι το πλέον μόνιμο look της, φαίνεται πως η Lorde θα μείνει πιστή στα καστανά και θα πειραματίζεται κατά καιρούς με περούκες, όπως η συγκεκριμένη ξανθιά περούκα. Οι θαυμαστές της επιβεβαίωσαν ότι τα ξανθά μαλλιά είναι μόνο μια περούκα, καθώς η τραγουδίστρια παρευρέθηκε σε αρκετές συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις μετά το video clip, έχοντας τα φυσικά καστανά μαλλιά της. 

Ρίξτε μια ματιά στο video clip για να δείτε και εσείς την ομοιότητα των δύο celebrities.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα