Ο David Beckham έγινε makeup artist;
photo by instagram/victoriabeckham

Η Victoria Beckham έχει αφεθεί στα χέρια της Harper Seven, αλλά τώρα φαίνεται πώς απολαμβάνει και τις δεξιότητες του David.

Η ίδια δημοσίευσε πρόσφατα στα instagram stories της κάποιες παρασκηνιακές στιγμές από φωτογραφήσεις του beauty brand της, στις οποίες ο David Beckham, φρεσκάρει το μακιγιάζ της! “Βρήκα ένα τοπικό makeup artist… φαίνεται να είναι καλός”, έγραψε στη φωτογραφία που ο David ανανεώνει το κραγιόν της.

Η glam team της για τη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας της εταιρείας της αποτελούνταν από τον Ken Paves, που περιποιήθηκε τα μαλλιά της, την ίδια, που έκανε μόνη της το μακιγιάζ της και από ό,τι φαίνεται τον David Beckham που τη βοήθησε στο φρεσκάρισμα του μακιγιάζ για να πετύχει τις ιδανικές λήψεις. 

Μπορεί να μην επιμελήθηκε ο David ολόκληρο το μακιγιάζ της συζύγου του, αλλά σίγουρα ήταν σημαντική η προσφορά του και ποιος ξέρει, ίσως δούμε σύντομα τους γιούς της οικογένειας, Romeo, Brooklyn και Cruz, να εκτελούν χρέη makeup artist για χάρη της Victoria.

Ο David μάλιστα έχει βοηθήσει και παλαιότερα στα παρασκήνια των φωτογραφήσεων του Victoria Beckham Beauty. Είχε φωτογραφήσει και σκηνοθετήσει μια διαφήμιση για ένα από τα προϊόντα της σειράς. 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα